Huopakattoremontti Puumala

Huopakattoremontti Puumala, valitse katonuudistus hommaan pätevä kattoalan asiantuntija. Me ilmiannamme itsemme. Olemme paljon nähneitä ja tehneitä konkareita, joille erilaisten huopakattojen remontit ovat tulleet tutuksi vuosien saatossa. Meidän avullamme saat uuden, laadukkaan katon, jonka ansiosta itse talo säilyy hyväkuntoisena vielä sukupolvelta toiselle. 

Huopakattoremontti on syytä toteuttaa aina hyvissä ajoin, jotta nykyinen katto ei pääse vuotamaan tai rikkinäisen aluskatteen läpi rakenteisiin nouseva höyry aiheuttamaan vakavampia kosteusongelmia. Kosteusongelmien seurauksena nimittäin kärsii usein niin sisäilman laatu kuin koko rakennuksen arvokin. Älä siis riskeeraa kattosi hyvinvointia tai kompensoi asumismukavuuttasi, vaan kutsu meidät apuun, kun hälytysmerkkejä ei voi enää sivuuttaa – mieluummin jo hieman varhaisessa vaiheessa.

Toki pyrimme aina ensisijaisesti kunnostamaan kattosi kevyemmillä korjaus- ja paikkaustoimenpiteillä. Mikäli niillä ei kuitenkaan päästä enää mielekkäisiin lopputuloksiin, on huopakattoremontti usein se ainoa jäljellä oleva ratkaisu. Toteutamme laadukkaat huopakattoremontit myös Puumalan lähipaikkakunnilla – Pietarsaari, Viljakansaari Luukkolansaari, Piekälänsaari, Partalansaari sekä monet muut Saimaan saarikohteet saavat kaipaamansa kattopalvelut meiltä. Toiminta-alueeseemme kuuluu toisin sanoen koko Etelä-Savo, minkä lisäksi matkaamme tarvittaessa myös maakuntarajojen yli, vaikkapa Utsjoelle asti!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Puumalassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Puumalassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Puumalan alueella!

Palahuopakattoremontti Puumala – meiltä kokenein ja varmoin ottein

Palahuopakattoremontti Puumala, sano hyvästit yläpohjaan tunkeutuneille lahottajasienille sekä ikävälle homeen hajulle meidän toteuttamiemme kunnostustöiden avulla. Toteutamme palahuopakattoremontin kokenein ja varmoin ottein, kustomoiden sen mielesi mukaiseksi kokonaisuudeksi. Voit siis valita itse, millaisista laatoista uusi kattosi rakennetaan – eri muotoja ja värejä nimittäin riittää. Ehkä kaipaat jotain maanläheistä ja suomalaiseen järvimaisemaan sointuvaa? Tai sittenkin enemmän huomiota herättävää ja katseita kiinnittävää?

Kun laatat on valittu, kerro meille, minkä muotoisesta katosta haaveilet. Palahuovasta kun voi rakentaa niin pulpettikattoja, harjakattoja kuin vaikkapa mansardikattojakin. Muutostöiden avulla kohde saa parhaimmillaan täysin uuden lookin. Älä unohda myöskään tilata meiltä kaipaamiasi kattotuotteita. Uudet, ruosteettomat rännit ajavat sulamisvedet pois katolta ja kehystävät sitä samalla myös kauniisti. Kattotikkaiden avulla katon huollot hoituvat jatkossa sujuvammin, lumiesteet ehkäisevät äkillisiä kinosten maahansyöksyjä ja aurinkopaneelien avulla voi itse tuottaa osan sähköstään. Rakennamme uudelle palahuopakatollesi myös kaipaamasi läpiviennit aina kattoikkunoista ilmastointiputkien homeihin ja savupiippuihin. Meiltä saat siis koko paketin Puumalassa luotettavasti sekä sovitussa aikataulussa. Mitä siis vielä odotat? Uusi unelmakattosi on vain yhden yhteydenoton päässä!

Huopakaton uusiminen Puumala, kun hakusessa on Suomen sääoloihin soveltuva katto

Huopakaton uusiminen Puumala, meidän kotimaiselta kattoremonttipalvelultamme Suomen sääolosuhteisiin sopiva katto. Vaihtelevilla keleillä on nimittäin vaikutusta katon kuntoon. Porottava aurinko haalistaa katteen väriä, lämmönvaihtelut aiheuttavat huovan venymistä, katolle kerääntyvä bioroska luo sammaleelle ihanteellisen kasvualustan, lumikinokset painavat lappeita lommolle ja syysmyrsky saattaa iskeä puun lujaakin kattoa vasten. Katto joutuu siis koville, eikä se ikääntyessään siedä enää vastaavia koettelemuksia entiseen tapaansa.

Huopakaton uusiminen voikin olla ratkaisevassa asemassa, kun ikääntynyt katto vaikuttaa tulleen tiensä päähän. Operaation ei kuitenkaan ole välttämättä kovinkaan työläs. Joskus uusi huopakate voidaan asentaa suoraan vanhan päälle. Toisinaan vanhaa kattoa tulee korjailla ensin hieman. Niin tai näin, toimenpiteen myötä asuinrakennus saa kaipaamansa suojan vielä vuosikymmeniksi – kunhan uusitusta huopakatteesta muistaa vain pitää huolta jatkossa. Meiltä saat onneksi kokonaisvaltaisempien remonttien lisäksi myös erilaiset vuotopaikkaukset, myrskyvauriokorjaukset ja jopa säännölliset huollot. Voit siis kutsua tiimimme taas puolen vuoden päästä Puumalaan pudottamaan uudelta katoltasi lumikinoksia turvallisesti tai harjaamaan sen puhtaaksi roskista. Toisin sanoen tekijät kaikkiin kaipaamiisi kattotöihin löydät helposti meidän kattomme alta!

Palahuopakaton uusiminen Puumala ei ole pelkkä kulu, vaan ennemminkin tärkeä investointi

Palahuopakaton uusiminen Puumala, meiltä reiluun ja kilpailukykyiseen hintaan, johon sisältyy kaikki. Uuden palahuopakaton hinta koostuu katon mallin, rakenteen, läpivientien määrän, koon sekä muiden ominaisuuksien mukaan. Kuluihin vaikuttaa myös se, millaista palahuopakattoa lähdetään rakentamaan – mikäli kyse on asuinrakennuksesta, tarvitaan palahuopakatteen lisäksi myös aluskate, kun taas esimerkiksi autotallin, varaston tai muun piharakennuksen katon saa kuntoon pelkästään päivittämällä vanhan vesikatteen. Tarkan arvion hinnasta voimme antaa vasta katon nähtyämme, joten mikäli haluat päästä arvioimaan palahuopakaton uusimiseen tarvittavaa budjettia, kutsu meidät arviointikäynnille Puumalaan.

Palahuopakaton uusiminen ei ole kuitenkaan pelkkä kulu, vaan enemminkin tärkeä investointi tulevaan. Uusi katto on nimittäin kotisi paras suoja ja vakuutus. Se tapaa myös usein nostaa koko kiinteistön arvoa, joten talokaupoilla siitä saattaa saada ihan rahallistakin hyötyä. Toki säästöä syntyy ihan arjessakin, kun kaikki lämpö ei enää karkaa märkien eristeiden läpi harakoille.

Jos et ole kuitenkaan laskelmoinut palahuopakaton uusimista osaksi vuosibudjettiasi ja nyt pohdit, miten saat sen kustannettua, voit hakea sivujemme kautta helposti rahoitusta tuomaan kaivattua lisäjoustoa maksamiseen. Toteuttamistamme kattotöistä voi hakea jälkikäteen myös kotitalousvähennystä!

Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti vaihe vaiheelta

Kun olet tehnyt päätöksen kattotöistä ja ottanut meihin yhteyttä, edetään asiassa seuraavasti: Kartoitamme katon kunnon sekä sinun toiveesi ja sitten otammekin ohjat itsellemme. Meillä kaikki kattotyöt toteutetaan nimittäin poikkeuksetta avaimet käteen -palveluna. Sinä voit keksiä itsellesi jotain ihan muuta tekemistä siksi aikaa, kun me puuhastelemme lappeilla.

Saavumme Puumalaan tarvittavien rakennusmateriaalien, turvavarusteiden sekä rakennustelineiden kanssa ja ryhdymme hommiin. Puramme vanhan katteen, teemme pohjatyöt ja asennamme uuden aluskatteen. Sitten alkaakin uuden katon kiinnitys, jota seuraa tietysti kattotuotteiden ja läpivientien asennus. Kun itse asennustyöt alkavat olla pulkassa, siivoamme kohteen ja hävitämme projektin aikana syntyneet jätteet oikeaoppisesti. Kutsumme sinut takaisin, kun koko homma on pulkassa huolellista lopputarkastusta myöten. Mikäli siis kaipaat huoletonta huopa- tai palahuopakattoremonttia Puumalassa, luota kattosi kunnostus meille!