Kattohuolto Puumala

Luota Kattokorjaus-palvelun ammattitaitoon kaikissa kattohuolloissa Puumalassa, riippumatta siitä, mikä on katon materiaali. Huollamme myös mineriittikatot, joiden käyttöikää voidaan jatkaa pesemällä ja pinnoittamalla katto. Myös tiilikatto ja huopakatto kannattaa pinnoittaa, jotta pakkanen, kosteus, aurinko ja kasvustot eivät aiheuttaisi tarvetta ennenaikaiselle kattoremontille. Ehkä kerrostalon, rivitalon, kesämökin tai omakotitalon katto onkin peltikatto? Siinä tapauksessa se kannattaa maalata muutamaan otteeseen, jotta ruoste ei alkaisi haurastuttaa kattopeltejä.

Olipa katto mineriittikatto, peltikatto, palahuopakatto, huopakatto tai tiilikatto, se pitää puhdistaa kaksi kertaa vuodessa. Katon puhdistuksen yhteydessä teemme myös rännien puhdistuksen, jotta sadevesijärjestelmä ei menisi tukkoon minään vuodenaikana. Katon kuntotarkastus kruunaa katon kevät- tai syyshuollon. Sen ansiosta pystymme antamaan syvällisempää tietoa yksityisasiakkaan tai taloyhtiön katon kunnosta ja suosittelemaan muita mahdollisesti tarvittavia kattotöitä. Esimerkiksi sammaleenpoisto on tarpeellinen kattohuolto, jos katolla on ei-toivottuja kasvustoja. Sammalet nopeuttavat katon ikääntymistä aiheuttaen muun muassa tiilien rapautumista.

Kattokorjaus-palvelulta kannattaa tilata myös lumenpudotus, mistä meillä on paljon kokemusta. Saat tasokasta kattopalvelua kaikissa kattohuolloissa myös Juvalla, Mikkelissä, Ruokolahdella, Savitaipaleella, Sulkavalla sekä Taipalsaaressa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Puumalassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Puumalassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Puumalan alueella!