Kattohuolto Puolanka

Teemme kaikki kattohuollot Puolangalla – katon materiaalista tai iästä riippumatta. Katon koolla tai rakennuksen korkeudellakaan ei ole väliä, sillä tuomme paikalle tarpeeksi työvoimaa tai henkilönostimia. Näin ollen voit tilata meiltä kaikki kerrostalon, rivitalon, tuotantolaitoksen, kesämökin tai omakotitalon kattohuollot, myös taloyhtiöiden lumenpudotukset.

Huollamme ammattitaidolla myös mineriittikatot. Mineriittikatto, peltikatto, palahuopakatto, huopakatto ja tiilikatto pysyvät pitkäikäisempinä ja helppohoitoisempina, kun ne puhdistetaan kaksi kertaa vuodessa. Puhdistettu (eli harjattu tai ilmapuhallettu) katto sammaloituu vähemmän, joten sammaleenpoistokäsittelyjä tai sammaleiden aiheuttamien vaurioiden korjaamista tarvitaan vähemmän. Peltikatot eivät juuri sammaloidu, mutta ne voivat ruostua, jos niitä ei pidetä puhtaana.

Kattojen kevät- ja syyshuoltoihin kuuluvat myös rännien puhdistus ja koko katon kunnon tarkastus, minkä aikana arvioidaan muun muassa sitä, onko katto jo aika pinnoittaa tai maalata. Pinnoittaminen tai maalaaminen saa katon näyttämään aivan uudelta, ja myös sen rasituksensietokyky palautuu lähes alkuperäiselle tasolle. Kerromme mielellämme, miten sinun kattosi kuntoa voidaan parhaiten tukea, joten ota yhteyttä Puolangalla, Hyrynsalmella, Paltamossa, Pudasjärvellä, Ristijärvellä, Suomussalmella, Utajärvellä tai Vaalassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Puolangalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Puolangalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Puolangan alueella!