Kattoremontti & Kattotyöt Puolanka

Kattokorjaus-palvelu on sinun tai taloyhtiönne luottokumppani, kun tarvitsette kattoremontteja tai muita kattotöitä Puolangalla. Tilaa meidät huoltamaan, korjaamaan tai uusimaan kattoa – tai asentamaan lintuverkkoja, uusimaan kattoikkunoita tai tekemään erilaisia peltisepäntöitä. Huopakattotyöt ovat meille erityisen tuttuja, mutta saat samaa laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua, olipa rakennuksessa huopakatto, tiilikatto tai peltikatto. Yksityisasiakkaalla on mahdollisuus saada kotitalousvähennystä, ja verkkosivujemme kautta pääsee näppärästi hakemaan kattotöille myös rahoitusta.

Omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon katto kestää mahdollisimman pitkään, kun sitä huolletaan säännöllisesti. Tämä tarkoittaa muun muassa katon puhdistamista ja katon maalaamista. Edullisten kattotöiden avulla kattoremontti siirtyy aina vain tuonnemmas tulevaisuuteen. Esimerkiksi tiilikatto voi kestää jopa uskomattomat 70 vuotta yhtä soittoa. Kun katto on viimein aika purkaa ja uusia, pyydä siitä kilpailukykyinen tarjous samalta kattofirmalta, joka on ollut mukana katon elinkaaren kaikissa vaiheissa – eli aina yhtä asiantuntevalta ja palvelualttiilta Kattokorjaus-palvelulta. Toimimme myös Puolangan ympäristössä eli Hyrynsalmella, Paltamossa, Pudasjärvellä, Ristijärvellä, Suomussalmella, Utajärvellä ja Vaalassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Puolangalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Puolangalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Puolangan alueella!