Huopakattoremontti Puolanka

Huopakattoremontti Puolanka, olemme juuri se taho, jota vuotava huopakatto kaipaa.  Meidän rautaiset kattoalan ammattilaisemme uusivat kattosi kerralla kokonaan – tai ainakin niiltä osin, joilta on kulloinkin tarvetta – joten kaikista viheliäisitä vaivoista päästään eroon saman tien. Jopa vaikeamminkin vaurioituneen katon kunnostus hoituu aina sovitussa aikataulussa sekä työn laadusta tinkimättä.

Huopakaton ongelmien kanssa ei kannata jäädä odottelemaan parempaa hetkeä, sillä sellaista ei tule – mitä nopeammin vuotovaurion todettuasi pistät pyörät pyörimään, sitä parempi. Kosteusvaurion leviämistä on vaikea ennustaa ja toisinaan se saattaa tapahtua hyvinkin nopeasti. Yläpohjassa viheliäinen kosteus kastelee eristevillat ja voi aiheuttaa jopa puurakenteiden homehtumista. Kaikki tämän vaikuttaa niin sisäilman laatuun, katon lämmöneristävyyteen kuin sinun asumismukavuuteesikin. Jopa koko rakennuksen arvo saattaa laskea ja lappeet painua notkolle vaikkapa lumikinosten painon alla. Pahimmassa tapauksessa vaikea kosteusvaurio voi ajaa jopa koko rakennuksen täysin asuinkelvottomaan kuntoon tai romauttaa katon, jos jo hälyttävään tilanteeseen viitataan tarpeeksi pitkään kintaalla.

Mikäli siis epäilet kattosi kunnon heikentyneen syystä tai toisesta tavalla, jota ei korjaa enää pelkkä paikkailu, ota yhteys meidän ammattilaisiimme Puolangassa. Koko Kainuu tuntee meidät asiantuntevasta palvelusta, josta sinäkin pääset nauttimaan. Toteutamme huopakattoremontit aina ajallaan ja mutkia oikomatta. Toiminta-alueeseemme kuuluvat myös Hyrynsalmi, Suomussalmi, Kajaani, Vuokatti ja Sotkamo – niiden jokaista saarikohdetta, kukkulaa sekä metsikköä myöten!  

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Puolangalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Puolangalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Puolangan alueella!

Palahuopakattoremontti Puolanka – palahuopakatto eli laattakatto kuntoon meidän avullamme

Palahuopakattoremontti Puolanka, kun laattakattosi kaipaa kunnostusta, me pistämme sen uuteen uskoon. Meiltä saat samassa paketissa laadukkaan katon ja erinomaisen palvelun.  Pyrimme palahuopakattoremonteissamme aina virheettömään lopputulokseen, joka kestää toimintakuntoisena vuosikaudet, kuten kunnon palahuopakaton kuuluukin. Ja jotta kutsuisit meidät vielä uudestaankin kattotöihin, teemme parhaamme kyetäksemme toteuttamaan kaikki kattoasi koskevat tarpeesi sekä panostamaan tapaan, jolla sinua palvelemme.

Aloitamme palahuopakattoremonttimme aina katon yleistarkastuksella, jonka avulla saamme käsityksen siitä, millaisesta ongelmasta on kenties kyse – löytyykö räystäslaudoista vuotojälkiä, sisäkatosta märkää läiskää tai yläpohjasta homepilkkuja vai riittääkö kenties pelkän pintahuovan ja alushuovan (eli aluskermin tai aluskatteen) vaihto. Remontin alettua suojaamme pihan ja toteutamme tarvittavat pohjatöistä, jotka saattavat vaihdella esimerkiksi kosteiden eristevillojen uusimisesta katon lisäeristykseen tai homeisen aluslaudoituksen vaihtoon. Sitten uusimme palahuopakaton siltä osin kuin on tarpeellista ja varustelemme sen toiveidesi mukaisesti. Lopuksi vielä siivoamme paikat ja hävitämme purkujätteet. Kaikki tämä on osa avaimet käteen -palveluamme, josta jokainen meiltä palahuopakattoremontin tilannut pääsee Puolangassa nauttimaan.

Huopakaton uusiminen Puolanka katon lisävarusteita myöten

Huopakaton uusiminen Puolanka, kokonaisvaltainen projekti voi syödä sisäänsä paljon muutakin kuin pelkän huopakatteen uusimisen, kun tilaat sen meiltä. Me nimittäin toteutamme monenlaisia muitakin toimenpiteitä, joista kattosi saattaisi mahdollisesti hyötyä. Puolangassa voit tilata meiltä huopakaton uusimisen yhteydessä esimerkiksi sarjan uusia kattotuotteita ja läpivientejä katollesi asennettuna. Tai vaikkapa piipun pellityksen ja piipunhatun asennuksen – riveistämme löytyy niin käteviä peltiseppiä, puuseppiä kuin kirvesmiehiäkin. Kysy siis rohkeasti lisää tai kerro meille toiveistasi.

Huopakaton uusimisen yhteydessä voidaan päivittää myös vanha sadevesijärjestelmä, joka ohjaa sulamisvedet pois katolta. Tai kattosillat ja kattotikkaat, jotka tekevät lappeilla liikuskelusta turvallisempaa. Löydät valikoimastamme myös muun muassa pieneläinesteet ja lumiesteet, joista toisten tehtävä on estää jyrsijöitä valtaamasta kattoa ja toisten lumia vyörymästä räystäitä pitkin täysin kontrolloimattomasti. Auringonvalon saa talteen parhaiten esimerkiksi aurinkopaneelien avulla. Kattoikkunoiden ja kattovalokupujen ansiosta taas sisälle tulvii valoa vuoden pimeimpäänkin aikaan. Ja tuuletusventtiilit huolehtivat riittävästä ilmanvaihdosta, kun taas piipunhattu suojaa hormia. Kaikki nämä sekä paljon muuta löydät Puolangassa meidän kattoremonttipalvelultamme ja saat vieläpä valmiiksi lappeille asennettuna.

Palahuopakaton uusiminen Puolanka, tarjoaa suojaa myös piharakennuksille reiluun hintaan

Palahuopakaton uusiminen Puolanka, meiltä myös piharakennusten katoille. Palahuovan ja huovan suosio katemateriaaleina on suurta jopa piharakennusten kohdalla. Autotallin, pihasaunat, kesäkeittiöt ja varastot nauttivat palahuovan tarjoamasta suojasta. Ja me uusimme niiden palahuopakatot Puolangassa edullisesti, kun tarve vaatii. Edullisuuden takaa se, että kattotöiden hinta räätälöidään esimerkiksi sen mukaan, miten paljon materiaaleja ja työtunteja projekti vaatii – pienempi katto luonnollisestikin usein suurempaa vähemmän. Asiakkaanamme et siis maksa samaa summaa piharakennuksen palahuopakaton uusimisesta kuin vaikkapa suuremman kartanon tai kookkaamman omakotitalon kattoremontista, vaan saat meiltä katon ominaisuudet huomioiden kustomoidun tarjouksen. Ja voit vieläpä hakea rahoitusta jokaista toteuttamaamme kattotyötä varten. Tämän lisäksi kaikki työmme ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Älä siis lykkää palahuopakaton uusimista liian kauas tulevaisuuteen, vaikka budjetti olisikin tiukka, etkä ollut varautunut kattotöistä koituviin kuluihin. Raha-asioilla on tapana järjestyä ja ajoissa toteutettu kattoremontti tulee aina viimetinkaan lykättyä edullisemmaksi sekä helpommaksi. Meillä vältät myös ikävät piilokulut. Tilaa siis palahuopakaton uusiminen Puolangassa kauttamme – se on investointi niin omaan kuin katonkin hyvinvointiin!

Huopakattoremontit ja huopakaton saneeraukset takaavat laadukkaan sekä kestävän katon

Huopakattoja nähdään niin moderneissa kuin perinteisemmissäkin kohteissa Puolangassa ja sen voidaan sanoa olevan varsin suosittu katemateriaali. Huopaa sietää kehua monestakin syystä– se kestää monenlaisia olosuhteita mukisematta, taipuu erilaisiin muotoihin, on kustomoitavissa niin värinsä kuin kuviointinsakin puolesta eikä vaadi runsaasti ylläpitoa, ruostu, menetä väriään tai ropise sateella. Kaiken lisäksi huopa on vieläpä pitkäikäinen materiaali. Siitä rakennetaan esimerkiksi mansardikattoja, harjakattoja, satulakattoja, pulpettikattoja sekä jopa vesitiiviitä tasakattoja niin sanotusti hitsaamalla.

Ikuinen huopakattokaan ei ole – ei edes se laadukkain yksilö. Huopakatto saattaa vaurioitua esimerkiksi myrskyn kaataessa puun sitä vasten tai eroosion kuluttaessa sen pintaa rei’ille vuodesta toiseen. Reikiä voi syntyä myös erilaisten asennusvirheiden seurauksena. Liian lyhyiden huopanaulojen käyttö voi johtaa naulojen irtoamiseen ja vääränlaisen kattoikkunan asennussarjan käyttö ikkunan tiivisteen vuotoon. Samoin puutteellisesti tehdyistä katon ylösnostoista tai asentamatta jääneestä aluskatteesta saattaa koitua ongelmia.

Mutta kun tilaat Puolangassa huopakattoremontit, huopakaton saneeraukset, myrskyvauriokorjaukset, vuotopaikkaukset sekä huollot meidän kokeneilta ammattilaisiltamme, voit olla varma, että jälki on laadukasta. Mikäli siis toiveissasi on kestävä ja kunnollinen huopakatto, tilaa se meiltä!