Kattohuolto Punkalaidun

Kattohuolto Punkalaitumella kannattaa tehdä vähintään kaksi kertaa vuodessa – katon materiaalista, koosta tai iästä riippumatta. Niin mineriittikatto, peltikatto, palahuopakatto, huopakatto kuin tiilikattokin pysyy pitkäikäisenä ja helppohoitoisena, kun se puhdistetaan kahdesti vuodessa. Puhdistettu katto sammaloituu vähemmän – tai ruostuu, mikäli on kyse peltikatosta, mitä piinaa sammalkasvustojen sijaan ruoste. Katon kevät- ja syyshuoltoon kuuluu myös rännien puhdistaminen roskista sekä koko katon kunnon tarkastus. Roskat voivat saada kerrostalon, rivitalon, kesämökin tai omakotitalon rännit vuotamaan. Tällöin sade- ja sulamisvedet voivat aiheuttaa vakaviakin kosteusvaurioita rakennuksessa. Koko katon kunnon tarkastus on tarpeen siksi, jotta mahdolliset kattopaikkaukset osattaisiin tehdä heti tuoreeltaan, ja jotta harvemmin tarvitut kattohuollot eivät jäisi tekemättä.

Harvemmin tarvittuja kattohuoltoja ovat sammaleenpoisto katolta sekä katon pinnoitus, mikä estää kattoa sammaloitumasta ja rapautumasta. Peltikatto, mikä ei siis juurikaan sammaloidu, kannattaa pestä ja maalata muutamaan otteeseen. Maalipinta pitää ruostevauriot kurissa taloyhtiön tai yksityisasiakkaan katolla.

Koska teemme aivan kaikki kattohuollot Punkalaitumella, Huittisissa, Humppilassa, Loimaalla, Urjalassa ja Sastamalassa, tarkoittaa se myös sitä, että lumenpudotuksetkin kuuluvat laajaan palveluvalikoimaamme.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Punkalaitumella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Punkalaitumella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Punkalaitumen alueella!