Kattoremontti & Kattotyöt Punkalaidun

Kattokorjaus-palvelu tarjoaa sinulle tai taloyhtiöllenne parasta palvelua, kun haluatte pitkällä kokemuksella tehtyjä kattoremontteja ja kattotöitä Punkalaitumella. Vaikka huollamme, korjaamme ja uusimme katot erinomaisella laadulla, pyydämme kattotöistä vain kohtuullista korvausta. Lisäksi omakotitalojen ja kesämökkien omistajat ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen. Kotisivujemme kautta kattoremontille, katon korjauksille ja muille kattotöille voi hakea joustavaa rahoitusta, mikä helpottaa kustannuspuolen hoitamista entisestään.

Avullamme omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon katto kestää niin pitkään kuin suinkin mahdollista. Kysy vinkkejä varsinkin huopakaton elinkaaren pidentämiseen, sillä kokeneet huopakattoammattilaisemme tietävät, miten bitumikatto kestää 20–30 vuoden sijaan jopa 40 vuotta. Peltikatot ja tiilikatot kestävät vieläkin pidempään, kun ulkoistat niiden huolto- ja paikkaustarpeet meille. Katon kuntotarkastus on paikallaan kahdesti vuodessa katon materiaalista riippumatta.

Teemme kaikenlaiset kattotyöt, joten tarvitsitpa kattoikkunoiden uusimista, kattoikkunoiden pellittämistä tai muita peltisepäntöitä, katon IV-töitä tai oravaesteiden asentamista, ota yhteyttä ja kysy tarjous – Punkalaitumen lisäksi myös Huittisissa, Humppilassa, Loimaalla, Urjalassa ja Sastamalassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Punkalaitumella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Punkalaitumella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Punkalaitumen alueella!