Vesikourujen puhdistus Pukkila

Tuntuuko siltä, että Pukkilassa on vaikea löytää sekä hyvää että kohtuuhintaista vesikourujen puhdistuspalvelua? Jos laskun loppusumma kirpaisee kerta toisensa jälkeen, on korkea aika tehdä hieman hintavertailua.

Pitkässä juoksussa rännien puhdistus maksaa itsensä takaisin erinomaisesti, mutta ökyhintaa ei silti kannata pulittaa. Toisaalta rännien puhdistukseen ei kuitenkaan ole syytä ryhtyä itse, sillä puhdistustulos ei todennäköisesti ole yhtä hyvä kuin ammattilaisen jäljiltä.

Jos et halua maksaa rännien puhdistuksesta Pukkilassa liikaa, tilaa työ kattopalvelumme kautta. Laskemme hinnat aina toimeksiantokohtaisesti, jolloin loppusummassa ei ole senttiäkään ylimääräistä!

Pitkällä kokemuksella työt hoituvat myös erittäin kustannustehokkaasti – olipa kohteesi sitten omakotitalo, autotalli, rivitalo, maneesi tai vaikkapa kokonainen kerrostalo.

Tilatessasi meiltä samalla muutkin ajankohtaiset kattotyöt, pystymme tekemään urakasta vielä tavallistakin edukkaamman yhteistarjouksen. Mitä enemmän töitä tehdään, sen edullisemmaksi yksittäiset askareet tulevat.

Kaiken kukkuraksi työmme kelpaa kotitalousvähennykseen. Kotitalousvähennys voi tuoda rännien puhdistuksen ja muiden kotitalousvähennyksen piiriin kuuluvien askareiden hintaa alaspäin lopulta varsin tuntuvasti.

Pyydä siis tarjous! Tarjouksen pyytäminen meiltä ei ole sitovaa eli sen jälkeen voit vielä jatkaa hintavertailua niin halutessasi. Harva kuitenkaan enää kääntyy kannoillaan.

Pukkilalaisten ohella palvelemme mielellämme myös orimattilalaisia, askolalaisia, myrskyläläisiä ja mäntsäläläisiä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pukkilassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pukkilassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pukkilan alueella!

Pukkilalainen, meiltä saat rännien puhdistukseen kylkiäiseksi kattotarkastuksen!

Kun tilaat rännien puhdistustyöt Pukkilassa kattopalvelustamme, saat rahoillesi varmasti vastinetta. Lisäksi saat arvion katon ja sadevesijärjestelmän yleiskunnosta.

Puhtaasta sadevesijärjestelmästä pienetkin viat pistävät helposti silmään. Lehtien, risujen ja neulasten seasta voi paljastua vaikkapa hilseilevää maalipintaa tai ruostevaurioita.

Monesti olemme huomanneet myös vesikourujen takana olevissa otsalaudoissa häikkää. Ne toimivat vesikourujen kiinnityspisteinä, joten esimerkiksi lahot otsalaudat on syytä uusia.

Etenkin rännien kevätpuhdistuksen yhteydessä voi ilmetä paljon kaikennäköistä korjattavaa, sillä talven aikana lumi ja jää kohtelevat kattoa ja sadevesijärjestelmää usein kaltoin. Esimerkiksi kaato voi hyvinkin olla vääntynyt väärään kulmaan.

Kaato = kulma, johon vesikourut on asennettu. Vesikouruja ei koskaan asenneta täysin vaakatasoon, sillä muuten niihin jäisi helposti lehtiä ja vettä lillumaan. Kaato ei toisaalta saa olla liian jyrkkäkään.

Jos huomautettavaa löytyy, voimme tehdä samaan hengenvetoon mitä parhaan tarjouksen suosittelemistamme jatkotoimenpiteistä. Tiimiltämme kaikki kattotyöt luonnistuvat kuin vettä vain!

Laskumme voit maksaa myös pienemmissä erissä, joten älä anna sadevesijärjestelmän kitua edes rahasyistä. Osamaksun mahdollistavaa rahoitusta haet kätevästi verkossa – kivijalkakonttoriin ei tarvitse marssia.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – miten se eroaa vesikourujen puhdistuksesta?

Vesikourujen puhdistus ja tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus voidaan mieltää hyvin samankaltaisiksi toimenpiteiksi. Molemmissa tapauksissa sadevesijärjestelmästä poistetaan sinne kuulumatonta materiaa.

Kyseessä on kuitenkin kaksi täysin eri toimenpidettä. Normaali roskien poisto ränneistä ehkäisee tukoksia, kun taas tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus on reagointia jo syntyneisiin tukoksiin.

Toimenpiteet eroavat toisistaan myös ajoituksen puolesta. Siinä missä vesikourujen puhdistus tehdään Pukkilassa säännöllisesti joka kevät ja syksy, on tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus syytä tehdä välittömästi.

Mikäli tukoksiin ei puututa tarpeeksi nopeasti, voi seurauksena olla kaikennäköistä riesaa niin ruosteen, vääntymien, homekasvuston, lahovaurioiden, pakkasrapautumien kuin kattovuotojenkin muodossa. Jopa sokkeli voi ottaa itseensä, jos räystäältä lainehtivat vedet muodostavat sen kupeeseen oikean uima-altaan.

Huomaa, että tukoksia voi muodostua talvellakin. Jäätukokset ovat erittäin todennäköisiä, jos sadevesijärjestelmän syyspuhdistus pääsee unohtumaan.

Onneksi kattopalvelumme pitää ovet avoinna ympäri vuoden, ja meiltä saat avuksesi asiansa osaavat ammattilaiset Pukkilassa myös tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaukseen. Käsissämme tiukatkin tukokset laukeavat kuin taikaiskusta!