Kattohuolto Pukkila

Kattohuolto Pukkilassa on paikallaan vähintään kaksi kertaa vuodessa, vaikka katolla jo olisi ikää. Joka kevät ja syksy tarvittavaan kattohuoltopakettiin kuuluu peltikaton, palahuopakaton, huopakaton ja tiilikaton puhdistamisen lisäksi katon tarkastus. Näin saadaan selville se, onko katossa jotakin paikattavaa, tai onko katto jo aika uusia. Vanhakaan katto ei saisi vuotaa, sillä kosteusvauriot vaikuttavat sisäilman laatuun ja aikanaan edessä olevan kattoremontin kustannuksiin. Kevät- ja syyshuollon yhteydessä tehdään myös kerrostalon, rivitalon, kesämökin tai omakotitalon rännien puhdistus. Jos roskat tukkivat räystäskourut tai kattokaivot, voi kosteus päästä aina talon rakenteisiin asti.

Peltikatto ruostuu enemmän ja nopeammin, jos kattoa ei puolivuosittain puhdisteta. Ruostevauriot pidetään kurissa myös kattomaalauksien ja -pesujen avulla. Tiilikatto rapautuu huomattavasti hitaammin, kun roskat poistetaan sammaloittamasta kattoa, ja mahdolliset sammalet nujerretaan sammaleentuhoaineilla. Huopakatto kestää jopa 40 vuotta, kun sen elastisuutta ylläpidetään huolehtimalla siitä, että katto on roskaton, sammaleeton ja suojattu hyväkuntoisella pinnoitteella.
Kattokorjaus-palvelulta tilaatte myös taloyhtiöiden lumenpudotukset, ja aivan kaikki muutkin kattohuollot niin Pukkilassa, Orimattilassa, Myrskylässä, Askolassa kuin Mäntsälässäkin. 

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pukkilassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pukkilassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pukkilan alueella!