Kattoremontti & Kattotyöt Pukkila

Kattokorjaus-palvelu on oikea paikka ottaa yhteyttä, kun haluat asiantuntemuksella ja pitkällä kokemuksella tehtyjä kattoremontteja ja kattotöitä Pukkilassa. Huollamme, korjaamme ja uusimme niin kotitalouksien kuin taloyhtiöidenkin katot, ja ensin mainitut ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen. Kotisivujemme kautta kattoremontille ja muille kattotöille voi hakea joustavaa rahoitusta, minkä ansiosta kattoa päästään kunnostamaan tai uusimaan tarvittaessa nopeastikin.

Meidän tavoitteemme on saada omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon katto kestämään niin pitkään kuin mahdollista. Olemme mukana kaikissa huopakaton, tiilikaton tai peltikaton elinkaaren vaiheissa antaen vinkkejä siihen, miten katosta saa kaiken irti. Osaamme palvella erityisen hyvin huopakattojen omistajia, sillä avullamme huopakatto saattaa kestää 30 vuoden sijaan jopa 40 vuotta. Peltikatot ja tiilikatot kestävät tätäkin pidempään, kunhan vesi- ja aluskatteen tiiviys käydään usein varmistamassa. Peltikatto suojaa rakennusta säiltä noin 50 vuotta, ja tiilikatto noin seitsemän vuosikymmentä.

Pyydä kilpailukykyinen tarjous kattoikkunoiden uusimisesta, peltisepäntöistä (kuten piipun pellittämisestä), katon maalaamisesta tai vaikka lintuverkkojen asentamisesta myös Pukkilan naapurikunnissa Orimattilassa, Myrskylässä, Askolassa tai Mäntsälässä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pukkilassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pukkilassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pukkilan alueella!