Vesikourujen puhdistus Pornainen – muista myös katon puhdistus!

Pornainen on väestöltään pienin Helsingin seudun kunnista, mutta vesikourujen puhdistuspalveluita kaipaa silti moni. Mitä siitäkin tulisi, jos Pornaisten hieman yli 5000 asukasta joutuisivat poistamaan roskat ränneistä itse?

Juuri siksi kattopalvelumme on olemassa. Meiltä saat asiansa osaavat ammattilaiset vesikourujen puhdistukseen osoitteeseen kuin osoitteeseen Pornaisten alueella. Tiimillemme niin omakotitalon, paritalon, rivitalon, kerrostalon, luhtitalon, autotallin, koulun, ratsastushallin kuin liikerakennustenkin vesikourujen puhdistus on rutiinihommaa!

Samalla voimme puhdistaa myös katon. Rännien puhdistuksen tavoin katon puhdistus on suositeltavaa joka kevät ja syksy.

Säännöllinen puhdistus ylläpitää sekä katon että sadevesijärjestelmän kuntoa erinomaisen hyvin. Roskien poisto ränneistä on myös tukoksia ennaltaehkäisevää toimintaa.

Kun katto sadevesijärjestelmineen on puhtoinen, vilkaisemme kokonaisuutta vielä muidenkin huollon ja korjauksen tarpeiden varalta. Esimerkiksi lehtien alla piilotelleet ruostevauriot pistävät helposti silmään.

Jos hälytyskellomme kilahtavat, voimme tietenkin tehdä samalla hyvän tarjouksen suosittelemistamme jatkotoimenpiteistä. Näin ollen ongelmakohdat saadaan nitistettyä ennen kuin niistä ehtii kehkeytyä enää yhtään isompia huolenaiheita.

Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä ja tilaa vesikourujen ja katon seuraava kausipuhdistus vaikkapa jo tänään!

Palvelemme myös muualla Helsingin seudulla, kuten Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Hyvinkäällä ja tietenkin Helsingissä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pornaisissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pornaisissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pornaisten alueella!

Pohditko, paljonko rännien puhdistus Pornaisissa maksaa?

On täysin normaalia kysyä itseltään, paljonko rännien puhdistus Pornaisissa maksaa. Kukapa haluaisi ostaa mitään hintaa tietämättä?

Laskemme hinnat kuitenkin toimeksiantokohtaisesti, sillä rännien puhdistuskustannuksiin vaikuttaa loppu peleissä niin moni asia. Pelkkiä kourumetrejä ei voi missään nimessä tuijottaa.

Eniten merkitsee tietenkin työtuntien määrä. Kourumetrien lisäksi siihen vaikuttaa esimerkiksi kohteen korkeus. Luonnollisesti on helpompi puhdistaa yksikerroksisen omakotitalon kuin vaikkapa kerrostalon vesikourut.

Myös sillä on oma vaikutuksensa rännien puhdistushintaan, milloin kourut on viimeksi puhdistettu. Puolessa vuodessa niihin tuskin ehtii kasvaa esimerkiksi levää ja sammalta, jotka on vaikeampi poistaa kuin irtonainen bioroska.

Paljon riippuu myös siitä, tehdäänkö rännien puhdistus erillisenä toimenpiteenä vai osana isompaa urakkaa. Kaikkien tontilla olevien rakennusten vesikourut kannattaa puhdistaa yhdessä nipussa työtuntien ja matkakulujen säästämiseksi. Vielä parempi, jos rännien puhdistus tehdään osana katon kausihuoltoa.

Kannattaa kuitenkin pyytää suoraan tarjous, niin tarkka hinta selviää tuota pikaa. Tarjouksen pyytäminen meiltä ei ole sitovaa, mutta todennäköisesti vastauksemme on positiivinen yllätys.

Mitä kotitalousvähennykseen tulee, rännien puhdistus on kotitalousvähennyskelpoista työtä. Työ täytyy tosin tilata ammattilaiselta – kuten meiltä!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on sottaista puuhaa!

Tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus voi kuulostaa amatöörin korvaan melkein yhtä helpolta hommalta kuin vesikourujen puhdistus. Tosiasiassa se on kuitenkin sottaista puuhaa, jossa voi moni asia mennä mönkään.

Matti ja Maija Meikäläisille ei ole ollenkaan itsestään selvää esimerkiksi se, millaisia työkaluja tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaukseen on hyvä käyttää. Kirves ja sorkkarauta kannattaa jättää ehdottomasti varaston perukoille! Pajunoksa ei kenties aiheuta niin paljon vahinkoa, mutta on myös naurettavan tehoton.

Työturvallisuusasiatkin on otettava huomioon. On iso virheliike nousta räystäälle ilman asianmukaisia turvavarusteita ja tietoa niiden käytöstä.

Miksi siis likaisit omat kätesi, kun voit delegoida myös tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaustyöt Pornaisissa meille? Ota yhteyttä viipymättä, jos huomaat tukoksen oireita!

Älä viivyttele yhteydenoton kanssa edes taloudellisista syistä. Laskumme on mahdollista maksaa myös osissa yhteistyökumppanimme tarjoamalla joustavalla rahoituksella – voit hakea sitä näppärästi netissä.

Tiesitkö? Tukoksia voi muodostua sadevesijärjestelmään Pornaisissa myös talviaikaan. Jäätukokset ovat sadevesijärjestelmälle kirjaimellisesti raskas rasite. Jäätynyt sadevesijärjestelmä kannattaa sulattaa viimeistään kevättalvella ennen kuin sulamisvedet alkavat virrata katolta kohti maan kamaraa.