Kattohuolto Pornainen

Katon puhdistus, kattopesu ja kattomaalaus ovat varsin tarpeellisia kattohuoltoja Pornaisissa, sillä ne lisäävät katon rasituksensietokykyä ja pidentävät katon ikää. Jos omakotitalon, rivitalon, kerrostalon tai kesämökin katossa esiintyy paljon korjaus- ja paikkaustarpeita, voi se olla merkki siitä, että kattohuollot ovat jääneet väliin. Kaikki katot tulisi hoitaa vähintään kaksi kertaa vuodessa, ja lisäksi vuoden mittaan saatetaan tarvita lumenpudotusta, jäänsulatusta, katon perusteellisempaa puhdistamista tai katon pinnoitteen uusimista.

Katon kevät- ja syyshuollot koostuvat palahuopakaton, peltikaton, tiilikaton ja palahuopakaton puhdistamisesta. Samalla tehdään kattotarkastus, jotta muut huolto- tai korjaustarpeet tulisivat havaittua, sekä rännien puhdistus. Sadevesijärjestelmä estää sade- ja sulamisvesiä aiheuttamasta kosteusvaurioita rakennukseen parhaiten, jos siinä ei ole roskatukoksia tai vuotavia kohtia.  

Kattotarkastus saattaa johtaa tarjoukseen katon perusteellisemmasta puhdistamisesta eli kattopesusta tai sammaleiden poistosta. Puhdas katto on mahdollista maalata tai pinnoittaa. Tiilikatto ja bitumikatto pinnoitetaan vain kerran, kun taas peltikattoa voidaan maalata useamminkin. Saat aivan kaikki oman tai taloyhtiön katon huollot meiltä myös Askolassa, Mäntsälässä, Porvoossa ja Sipoossa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pornaisissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pornaisissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pornaisten alueella!