Kattoremontti & Kattotyöt Pornainen

Tarvitsitpa kattoremonttia tai muita kattotöitä Pornaisissa, muista Kattokorjaus-palvelu, joka tekee pitkällä kokemuksella ja kiistattomalla ammattitaidolla kaikki kotitalouksien ja taloyhtiöiden kattourakat. Yksityisasiakkaille tahdomme kertoa jo tässä vaiheissa, että kattotöistämme on mahdollista saada kotitalousvähennystä, ja että kotisivujemme kautta löytyy sopiva rahoitus niin kourusaneeraukseen kuin katon uusimiseenkin.

Omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon kattotyö voi olla jokin kattoremontin kaltainen isompi urakka tai pienimuotoisempi urakka kuten räystäskourujen puhdistus, kattoikkunoiden uusiminen tai lintuverkkojen asennus katon räystäille. Huopakattojen omistajille voimme antaa paljon vinkkejä siihen, miten katto saadaan kestämään mahdollisimman pitkään, eli jopa 40 vuotta. Pääset nauttimaan asiantuntevasta ja asiakaslähtöisestä kattopalvelusta myös silloin, kun tarvitset joitain tiilikattotöitä, peltikattotöitä tai peltisepäntöitä. Säännöllisesti puhdistettu ja kertaalleen pinnoitettu tiilikatto kestää peräti 70 vuotta, ennen kuin on tiilikattoremontin aika. Peltikatto suojaa rakennusta säiltä jopa 50 vuoden ajan, kun sen maalipinta pidetään hyvässä kunnossa. Ota yhteyttä ja kysy lisää – Pornaisten lisäksi palvelemme myös Askolassa, Mäntsälässä, Porvoossa ja Sipoossa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pornaisissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pornaisissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pornaisten alueella!