Näin kattoremontti, kattohuollot ja muut kattotyöt Porissa onnistuvat helposti

Kattoremontit ja muut kattotyöt Porissa onnistuvat helposti ja kerrassaan erinomaisella hinta-laatusuhteella, kun otat niiden tiimoilta yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Tilaa mikä tahansa omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon (kyllä, palvelemme isompiakin taloyhtiöitä) kattotyö, esimerkiksi kattoikkunoiden uusiminen, piipun pellittäminen, kattoremontti, katon maalaus tai lintuverkkojen asentaminen katon räystäille. Meihin kannattaa luottaa kaikessa tavanomaisesta poikkeavassakin, eli esimerkiksi silloin, kun kattovuodon korjaukseen yhdistyy laho- ja homevaurioiden korjaamista – tai silloin, kun katon uusimisen yhteydessä tasakatosta halutaan tehdä harjakatto. Vaikka kauttamme tavoitatkin runsaan joukon huopakattojen erityisammattilaisia, teemme kaikki tiilikattotyöt, peltikattotyöt ja peltisepäntyötkin timanttisella ammattitaidolla.

Kotitalousvähennys ja kotisivujemme kautta haettava rahoitus tekevät kanssamme asioimisesta erityisen miellyttävää. Positiivista asiakaskokemusta tukee myös se, että palvelemme erittäin asiakaslähtöisellä asenteella ja hymy huulilla. Olemme aina valmiita pohtimaan keinoja talon katon käyttöiän pidentämiseksi. Kattoremonttia tarvitaan mahdollisimman harvoin, kun katto puhdistetaan ja tarkastetaan uusien paikkaustarpeiden varalta kahdesti vuodessa. Toisinaan on tarvetta esimerkiksi kattomaalaukselle – siitäkin saat mainion tarjouksen Kattokorjaus-palvelulta. Ota yhteyttä niin Porissa kuin Eurajoella, Kankaanpäässä, Kokemäellä, Merikarvialla, Nakkilassa, Pomarkussa, Sastamalassa, Siikaisissa kuin Ulvilassakin. 

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Porissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Porissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Porin alueella!