Kattohuolto Pori

Tilaa meiltä avaimet käteen -periaatteella tehty kattohuolto Porissa, tarvitsipa huoltoa taloyhtiönne katto tai oma kattosi. Palvelemme myös Eurajoella, Kankaanpäässä, Kokemäellä, Merikarvialla, Nakkilassa, Pomarkussa, Sastamalassa, Siikaisissa ja Ulvilassa. 

Palahuopakaton, peltikaton, tiilikaton ja palahuopakaton puhdistaminen on rutiini, mikä kannattaa toistaa joka kevät ja syksy. Oikeaoppiseen katon kevät- ja syyshuoltoon kuuluu katon puhdistamisen ohella myös kattotarkastus ja rännien puhdistus. Sadevesijärjestelmä vetää läpi vuoden eikä kärsi ruosteesta tai jäätymisvaurioista, jos se puhdistetaan usein. Mikäli sadevesijärjestelmä lakkaisi toimimasta odotetusti, voisivat sade- ja sulamisvedet aiheuttaa monenlaisia kosteusvaurioita rakennukseen. 

Katon tarkastus puolen vuoden välein auttaa havaitsemaan ajoissa kaikki katon paikkaustarpeet. Samalla asiantuntijamme huomaa, jos katto tarvitsee jotain muuta kattohuoltoa, esimerkiksi sammaleiden poistoa. Sammal ei tee hyvää katon kunnolle, joten sammaleenpoisto on yksi tärkeimmistä kattohuolloista. Peltikattoa kiusaa sammalen sijaan ruoste, ja sen takia omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon peltikatto on hyvä toisinaan pestä ja maalata. Teemme aivan kaikki kattohuollot, myös lumenpudotukset ja jäänsulatukset, joita voidaan tarvita nykytalvinakin.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Porissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Porissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Porin alueella!