Huopakattoremontti Pohjois-Suomi

Huopakattoremontti Pohjois-Suomi, huipputasokasta katon uusimispalvelua kokeneelta kattotiimiltämme. Huopakattoremontin monivaiheinen prosessi on meidän kattoasiantuntijoidemme hallussa alusta loppuun, suunnittelusta loppusiivoukseen. Puramme vanhan katon ja varmistamme, että katon alapuoliset rakenteet ovat kaikin puolin kunnossa palvelemaan uuden katon eliniän. Huonokuntoiset aluslaudoitukset ja muut puurakenteet tarvittaessa korjataan tai vaihdetaan, sekä mahdollisesti kastuneet eristevillat uusitaan.

Kun on aika asentaa uusi huopakatto, ammattilaisemme suorittavat kaikki tarvittavat ylösnosto- ja läpivientityöt kokemuksen tuomalla varmuudella. He huolehtivat myös peltisepäntöistä, kuten reunapellityksistä ja piipun pellityksistä. Kattoremontin viimeistelyvaiheessa he asentavat kattotuotteet, kuten vesikourut, lumiesteet ja kattotikkaat.

Meidän tiimistämme löytyy erityisosaajat jokaiseen huopakattoremontin vaiheeseen, olivatpa kyseessä kirvesmiehen tehtävät, peltityöt tai huopien asennus. Tämän ansiosta huopakattoremontti suoritetaan kattavasti, ammattimaisesti ja huolella – kaikki yhden katon alta.

Avullamme voit välttää katon vaurioiden etenemisen pisteeseen, josta ei ole enää paluuta. Pahimmillaan vaikea kattovuoto voi aiheuttaa esimerkiksi rakenteiden homehtumisesta johtuvia sisäilmaongelmia tai eristeiden kastumisesta seuraavaa lämmönhukkaa, joilla on tietysti vaikutuksensa asumismukavuuteen. Vaikeasti vaurioitunut huopakatto saattaa jopa laskea koko rakennuksen arvoa. Jos siis korjailu ja paikkailu ei ole enää vaihtoehto, me pistämme koko katon uusiksi ennen tilanteen eskaloitumista.  

Jos kattovaurioon päästään puuttumaan varhaisessa vaiheessa, riittää usein pelkän pintahuovan ja alushuovan (eli aluskatteen tai aluskermin) uusiminen. Eristeitä tai aluslaudoitusta ei tarvitse päivittää, jos niihin ei ole päässyt kosteutta. Sinulle tämä merkitsee selvää säästöä, joten tartu tilaisuuteen ajoissa – heti, kun havaitset homepilkkuja, kosteutta, muita vuotojälkiä tai olohuoneessa leijailevan tunkkaisen hajun. Tai kutsu meidän kattoremonttipalvelumme ihan vain tarkastuskäynnille, vaikkei mitään olisikaan ilmennyt, niin saat ainakin varmuuden siitä, ettei pinnan alla muhi mitään epäilyttävää.

Koko Pohjois-Suomi saa uudet huopakatot meidän kauttamme. Toteutamme huopakattoremontteja tarvittaessa niin taajamaa-alueilla kuin niiden ulkopuolellakin – vaikeakulkuisten peltoteiden päässä, saarikohteissa sekä vaikkapa keskellä metsää. Kutsu meidät siis apuun, olipa kotipaikkakuntasi sitten Kainuun, Lapin tai Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa. Niin Vuolijoki, Hyrynsalmi, Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Puolanka, Ristijärvi, Sotkamo, Suomussalmi, Enontekiö, Inari, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Tornio, Utsjoki, Ylitornio, Alatornio, Karunki, Kemijärvi, Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Ii, Kalajoki, Kempele, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala, Ylivieska, Haukipudas, Himanka, Kestilä, Kiiminki, Kuvaniemi, Oulujoki, Oulunsalo, Paavola, Pattijoki, Piippola, Pulkkila, Rantsila, Rautio, Revonlahti, Ruukki, Saloinen, Temmes, Vihanti, Yli-Ii kuin Ylikiiminki saavat kaipaamansa uudet huopakatot meiltä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pohjois-Suomessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pohjois-Suomessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pohjois-Suomen alueella!

Palahuopakattoremontti Pohjois-Suomi – Pohjolan olosuhteisiin sopiva katto kodin suojaksi

Palahuopakattoremontti Pohjois-Suomi, meiltä palahuopakatto Pohjolan olosuhteisiin. Pitkäikäisestä palahuopakatosta saa luotettavan kumppanin parhaimmillaan vuosikymmeniksi ja se onkin jo lähtökohtaisesti hyvä valinta kodin suojaksi – palahuopa on kestävää, ruostumatonta sekä helppohoitoista materiaalia. Ei siis niin väliä, vaikka kesällä porottaisi kirkkaalta taivaalta, syksyllä myrskyäisi oikein kunnolla ja talvella tupruttaisi huolella lunta.

Toki ihan kaikkea ei palahuopakattokaan kestä. Esimerkiksi myrskyvauriot voivat ajoittain olla niin vaikeita, ettei niitä saada enää korjattua, vaan on toteutettava kattavampi palahuopakattoremontti.

Palahuopakaton tulee olla niin tiivis kaikkialta, ettei kosteus pääse tunkeutumaan pintahuovan läpi rakenteisiin. Näin ollen myös oikeanlaiseen asennustekniikkaan tulee panostaa. Asennusvirheillä voi olla kauaskantoiset vaikutukset. Väärää asennussarjaa hyödyntäen asennettu kattoikkuna saattaa alkaa vuotaa. Sama pätee muihin läpivienteihin, mikäli katteen ylösnostot ovat päässeet unohtumaan. Ja jos kosteutta pintahuovan läpi pääsisikin, oikein asennettu aluskate pysäyttää sen kulkeutumisen syvemmälle. Mikäli aluskate on kuitenkin jäänyt asentamatta, saattaa käydä kehnosti.

Tilaa siis palahuopakattoremontti Pohjois-Suomessa meidän kattoremonttipalvelultamme, niin vältyt vastaavilta ikäviltä yllätyksiltä. Ja saat taatusti säänkestävän katon aina ruostumattomia huopanauloja myöten.

Huopakaton uusiminen Pohjois-Suomi – remontin ohessa päivitetään myös katon varustelu

Huopakaton uusiminen Pohjois-Suomi – sano hyvästit ruosteisille ränneille ja kiinnikkeiltään irronneille kattotikkaille ja tilaa meiltä rempan yhteydessä kaikki kattosi kaipaamat lisävarusteet, joiden avulla uudesta huopakatosta saadaan vanhaa käytännöllisempi. Huopakattoremontin ohessa voidaan asentaa esimerkiksi kattotikkaita ja kattosiltoja, jotka tekevät lappeilla liikkumisesta turvallisempaa. Samalla huopakatto voidaan kehystää uudella sadevesijärjestelmällä. Tokihan myös päivitämme esimerkiksi vanhat lumiesteet ja pieneläinesteet uusiin. Ja autamme sinua ottamaan askeleen kohti omavaraisuutta aurinkopaneelien avulla – säästätpä samalla sähkölaskussakin.

Läpivientejäkin löytyy joka sorttia. On kattoikkunaa ja valokupua, joiden kautta sisälle tulvii kauniisti luonnonvaloa. Sekä tuuletusventtiileitä pitämään yläpohjan ilmanvaihtoa yllä. Varmistamme toki senkin, etteivät jo olemassa olevat läpiviennit vuoda. Ja jos jotain puutteita löytyy, voimme ryhtyä tiivistystoimiin – esimerkiksi piipun pellitys hoituu taitavilta peltisepiltämme sujuvasti. Piipunhatunkin asennamme hormin suojaksi. Pyydä meiltä toki muitakin toimenpiteitä ja lisäpalveluita. Vaikkapa yläpohjan lisäeristys tai lahovaurioiden korjaus. Ovathan kokeneet konkarimme vieläpä käsistään käteviä kirvesmiehen sekä puusepänkin töissä.

Me voimme huopakaton uusimisen yhteydessä myös vaihtaa uuden katteen väriä tai kuviointia niin halutessasi. Valitse jokin murretumpi ja luonnonläheisempi sävy, tai sitten kirkas sekä näyttävä väri, että uudesta huopakatostasi puhuu pian koko Pohjois-Suomi.

Palahuopakaton uusiminen Pohjois-Suomi hintaan, josta ei kannata kieltäytyä

Palahuopakaton uusiminen Pohjois-Suomi, meiltä hintaan, josta sinun ei kannata kieltäytyä. Ei edes silloin, kun budjetti on tiukalla ja palahuopakaton uusimisen tarve tuntuu tulevan juuri siihen pahimpaan saumaan. Vuotavan palahuopakaton alle ei kuitenkaan kannata jäädä värjöttelemään. Meidän asiakkaanamme voit nimittäin hakea rahoitusta kaikkia pienempiäkin kattotöitä varten helposti verkkosivuillamme. Kaiken lisäksi toteuttamamme toimenpiteet ovat vieläpä kotitalousvähennyskelpoisia.

Meillä palahuopakaton uusiminen hinnoitellaan sitä paitsi niin reilusti, ettei kukkarosi liioin kevene tai säästöpossu joudu pelkäämään henkensä edestä. Hinnoittelu tapahtuu aina katto- ja projektikohtaisesti. Eli me huomioimme kaikki ne tekijät, jotka vaikuttavat siihen, miten paljon rakennusmateriaaleja ja aikaa juuri sinun palahuopakattosi uusimiseen tulee varata. Kiipeämme ensikäyntimme yhteydessä siis katollesi arvioimaan ainakin sen kokoa, kaltevuutta, kuntoa ja läpivientien määrää. Kerrohan samalla myös katon varustelua koskevista toiveistasi.

Kun meille on selvää, millaisesta toimenpiteestä on kyse, teemme tarjouksemme, joka sisältää ihan kaiken – aina työtunneista kattotuotteisiin sekä kaikkiin rakennusmateriaaleihin nauloja myöten. Tarjoamalla edulliset hinnat pyrimme mahdollistamaan sen, että jokainen saisi kunnon katon päänsä päälle Pohjois-Suomessa.

Pihasaunan ja autotallin huopakatto kuntoon kerrasta

Kattoremonttipalvelumme pistää uuteen uskoon niin omakotitalon, kartanon kuin mummonmökinkin katon. Mutta emme me pienempiähään huopakattoja jätä oman onnensa nojaan. Tarjoamme mielellämme asiantuntevaa apuamme Pohjois-Suomessa jokaiselle, joka kaipaa autotallin, pihasaunan, varaston, kesäkeittiön tai vaikkapa ulkohuussin huopakattoremonttia. Näin ei yksikään vähemmälle käytölle jäänyt pihan perän piharakennus jää mätänemään omiin oloihinsa, vaan kunnollinen huopakatto suojaa sitä arjen haasteilta. Onhan huopakatto varsin oiva valinta erilaisten ja eri kokoisten rakennusten suojaksi lukuisten loisto-ominaisuuksiensa ansiosta.

Kaikki kattotyömme – myös ne pienemmät – toteutamme poikkeuksetta avaimet käteen -palveluna. Huolehdimme siis koko projektista jopa pihapiirin suojaamista, tarvittavien rakennusmateriaalien hankintaa, kohteen loppusiivousta ja purkujätteiden poiskuljetusta myöten. Laatupalvelumme sisältyy tietysti hintaan, joten siitä ei kerry piilokuluja.

Tilaa meiltä toki myös erilaiset kattohuollot, vuotopaikkaukset ja myrskyvauriokorjaukset, mikäli huopakattoremontti ei ole ihan vielä ajankohtainen. Meidän kattomme alta löydät kaiken, mitä oma huopakattosi Pohjois-Suomessa kaipaa!