Kattoremontti & Kattotyöt Pohjois-Suomi

Kotitaloudet ja taloyhtiöt tarvitsevat monenlaisia kattotöitä, ei vain kattoremontteja – Pohjois-Suomessa ne kaikki saa Kattokorjaus-palvelulta. Kun tilaat kaikki omakotitalon, kesämökin, rivitalon ja kerrostalon kattotyöt meiltä, on huopakattosi, tiilikattosi, palahuopakattosi tai peltikattosi pitkäikäinen ja luotettava kumppani. Huopakatonkin saamme kestämään nelisenkymmentä vuotta, onhan tuo erinomainen katto meille hyvin tuttu ja mieluisa. Mikä tahansa katto kestää pitkään, kun sitä huolletaan säännöllisesti, ja kun kaikki korjaustyöt tehdään ajallaan. Katon kevät- ja syyshuoltoja ei siis kannata jättää väliin, luovathan ne pohjan hyväkuntoiselle katolle.
Kattoremontti, kuten kaikki muutkin kattotyöt, on kotitalousvähennyskelpoinen urakka. Katon uusimisen yhteydessä voimme uusia kattoikkunat ja kattoturvatuotteet, asentaa lintuverkot, pellittää savupiipun ja tehdä monta muutakin peltisepäntyötä. Verkkosivuiltamme löydät lisätietoa sopivasta rahoituksesta kaikille kattourakoille, ja pääset parilla klikkauksella sitä myös hakemaan.

Kattokorjaus-palvelu toimii kaikkialla Pohjois-Suomessa, eli niin Lapissa, Pohjois-Pohjanmaalla kuin Kainuussakin. Tilaa kattotöitä esimerkiksi Inariin, Kemiin, Kittilään, Rovaniemelle, Sodankylään tai Tornioon – tai Kajaaniin, Kuhmoon, Suomussalmelle, Haapajärvelle, Kalajoelle, Kuusamoon, Ouluun, Raaheen tai Taivalkoskelle.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pohjois-Suomessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pohjois-Suomessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pohjois-Suomen alueella!