Kattohuolto Pohjois-Suomi

Meiltä saat laadukkaat, kattokohtaiset huoltotyöt kaikkialla Pohjois-Suomessa. Tunnemme eri katemateriaalit ja huollamme niitä suositetun huolto-ohjelman mukaisesti. Esimerkiksi kaikkia kattoja ei maalata tai pinnoiteta lainkaan – savitiilikatto on tällainen katto. Peltikatolle sopiva kattohuolto on kattomaalaus (esimerkiksi 15 vuoden välein, kun taas tiilikatot, palahuopakatot ja huopakatot ovat sellaisia kattoja, joita huolletaan pinnoittamalla ne. Omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin katon pinnoitus toteutetaan vain kerran. 

Katon puhdistus on katon huolto, mikä on edessä puolen vuoden välein. Jos peltikattoa, tiilikattoa, huopakattoa tai palahuopakattoa ei puhdistettaisi näin usein, pahenisivat ruoste- ja sammalongelmat, ja katto voisi alkaa vuotaa. Katon puhdistamisen eli kevät- ja syyshuollon yhteydessä me Kattokorjaus-palvelun ammattilaiset teemme myös koko katon kuntotarkastuksen sekä räystäskourujen puhdistuksen.

Sammaleenpoisto, lumenpudotus, jäänsulatus ja monet muutkin kattohuollot kuuluvat laajaan palveluvalikoimaamme Pohjois-Suomessa. Ota yhteyttä ja tilaa mitä vain katon huoltoja Inariin, Kemiin, Kittilään, Rovaniemelle, Sodankylään, Tornioon, Kajaaniin, Kuhmoon, Suomussalmelle, Haapajärvelle, Kalajoelle, Kuusamoon, Ouluun, Raaheen tai Taivalkoskelle – tai muualle Lappiin, Kainuuseen tai Pohjois-Pohjanmaalle.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pohjois-Suomessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pohjois-Suomessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pohjois-Suomen alueella!