Kattoremontti & Kattotyöt Pohjois-Karjala

Meillä on tavoitteenamme, ettei yksikään asiakas jää ilman kattoremonttia tai muita kattotöitä Pohjois-Karjalassa, ja ettei hänen tarvitse odottaa kattopalvelua kauaa. Me palvelemme kattotöiden tiimoilta niin yksityisasiakkaita (jotka saavat kattourakoista kotitalousvähennystä) kuin taloyhtiöitäkin, joten ota yhteyttä vaikka heti omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon kattoremontin tai esimerkiksi kattohuollon tiimoilta. Meiltä onnistuvat erikoisemmatkin kattourakat, kuten sellainen katon uusiminen, minkä yhteydessä kattoa korotetaan. Teemme ilomielin myös kaikki rutiinityöt, kuten kattoikkunan uusimisen, oravaesteiden asentamisen, rännien puhdistamisen tai erilaiset peltisepäntyöt.

Katon uusimista tai muuta kattotyötä ei tarvitse odottaa kauaa. Kun otat yhteyttä, kiirehdimme paikan päälle laskemaan kilpailukykyistä tarjousta urakalla, ja mainitsemme samalla kotisivujemme kautta haettavissa olevasta rahoituksesta. Nopean toimintamme ansiosta rakennus saadaan pikaisesti suojaan säiltä. Erityisen paljon osaamme kertoa erilaisista huopakattotöistä ja tavoista saada huopakatto kestämään mahdollisimman kauan, mutta ota ihmeessä yhteyttä myös tiilikattojen ja peltikattojen korjauksissa, huolloissa ja remonteissa. Toiminta-alueemme kattaa koko Pohjois-Karjalan eli toimimme sekä Ilomantsissa, Joensuussa, Juuassa, Kiteellä, Kontiolahdella, Lieksassa, Liperissä, Nurmeksessa, Outokummussa, Polvijärvellä, Rääkkylässä, Tohmajärvellä että Valtimolla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pohjois-Karjalassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pohjois-Karjalassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pohjois-Karjalan alueella!