Kattohuolto Pohjois-Karjala

Kattokorjaus-palvelu ottaa mielellään kopin kaikista kattohuolloista Pohjois-Karjalassa, joten ota yhteyttä, tarvitsitpa jääpuikkojen poistoa räystäiltä, tiilikaton suojakäsittelyä tai vaikka peltikaton huoltomaalausta. Teemme kaikki yksityisasiakkaan tai taloyhtiön kattohuollot avaimet käteen -periaatteella ja kiitettävällä ammattitaidolla.

Jääpuikkojen poisto katon reunalta poistaa terävistä jääpuikoista aiheutuvat turvallisuusongelmat. Myös lumenpudotusta ja jään poistoa katolta voidaan tarvita turvallisuussyistä, mutta lumi tai jää voivat myös vaurioittaa omakotitalon, rivitalon, kerrostalon tai kesämökin kattoa. Jäätä ei kannata jättää poistamatta sadevesijärjestelmästäkään, sillä sen tulisi vetää esteettömästi myös talvella. Rännien puhdistus joka kevät ja syksy estää rännien jäätymisen umpeen todella hyvin.

Myös katto pitää puhdistaa joka kevät ja syksy, jotta lika ei alkaisi rasittaa katon kuntoa ja altistaa sitä erilaisille vaurioille. Samalla kun puhdistamme palahuopakaton, huopakaton, peltikaton tai tiilikaton, teemme koko katon kuntotarkastuksen. Tällaiset kevät- ja syyshuollot luovat hyvän pohjan pitkäikäiselle ja helppohoitoiselle katolle. Toki saat meiltä kaikki muutkin kattohuollot, joita tarvitaan paljon harvemmin kuin kevät- ja syyshuoltoja. Näitä ovat muun muassa kattomaalaukset ja sammaleentuhokäsittelyt. Ota yhteyttä ja kysy lisää – niin Ilomantsissa, Joensuussa, Juuassa, Kiteellä, Kontiolahdella, Lieksassa, Liperissä, Nurmeksessa, Outokummussa, Polvijärvellä, Rääkkylässä, Tohmajärvellä kuin Valtimollakin.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pohjois-Karjalassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pohjois-Karjalassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pohjois-Karjalan alueella!