Kattoremontti & Kattotyöt Pohjanmaa

Kun on aika tilata kattoremontti tai muu kattotyö Pohjanmaalla, asiakkaan tai taloyhtiön ei tarvitse koskaan miettiä, osaako Kattokorjaus-palvelu tehdä se vai ei. Me osaamme tehdä kaikenlaiset kattoremontit, myös sellaiset, joiden yhteydessä katon ulkonäköä muutetaan radikaalisti. Meiltä luonnistuvat myös sellaiset kattosaneeraukset, joiden yhteydessä katon alla olevia rakenteita on mittavasti korjattava. Huollamme, korjaamme, varustelemme ja uusimme kaikki katot. Huopakatot ovat meille hyvin tuttuja, mutta ota yhteyttä meihin myös tiili- tai peltikattoammattilaisia tarvitessasi. Kattopeltiseppämme toteuttavat kaikki peltisepäntyöt konesaumakattojen asentamisesta piipun pellittämiseen asti. Mikään kattotyö ei ole meille liian pieni, joten tilaa meiltä myös omakotitalon lintuverkkojen asentaminen, kesämökin rännien puhdistus, rivitalon kattoikkunoiden uusiminen tai rikkinäisen tiilen vaihto kerrostalon katolla.

Kaikki kattourakat on helppo hoitaa pois päiväjärjestyksestä, sillä yksi yhteydenotto Kattokorjaus-palveluun riittää. Kattourakka hoidetaan avaimet käteen -periaatteella, ja kotisivujemme kautta sille löytyy myös rahoitus. Lopuksi yksityisasiakas voi hakea kotitalousvähennystä. Ota yhteyttä kaikkialla Pohjanmaalla eli Isossakyrössä, Kaskisissa, Korsnäsissä, Kristiinankaupungissa, Kruunupyyssä, Laihialla, Luodossa, Maalahdessa, Mustasaaressa, Närpiössä, Pedersöressä, Pietarsaaressa, Uudessakaarlepyyssä, Vaasassa ja Vöyrissä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pohjanmaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pohjanmaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pohjanmaan alueella!