Kattohuolto Pohjanmaa

Lumenpudotus ja kattomaalaus ovat hyviä esimerkkejä tekemistämme kattohuolloista Pohjanmaalla. Omakotitalon, rivitalon, kerrostalon tai kesämökin katolta voidaan joutua pudottamaan lunta, jos se uhkaa katon kuntoa tai rakennuksen ympärillä liikkuvien ihmisten turvallisuutta. Myös jään poisto katolta voi olla paikallaan. Toisinaan jäätä ilmestyy sadevesijärjestelmäänkin, siitäkin huolimatta, että rännit olisi puhdistettu kahdesti vuodessa. Ränni saattaa jäätyä esimerkiksi rakenteellisen vian vuoksi, mutta meidän tekemämme höyrysulatus tuo nopean helpotuksen asiaan.

Niin rännit kuin kattokin (palahuopakatto, huopakatto, peltikatto tai tiilikatto) pitää puhdistaa puolivuosittain. Katon puhdistus ehkäisee liasta ja kosteudesta johtuvia ongelmia, kuten ruostevaurioita ja sammaleita. Sammalet tuhoavat tiili- ja huopakaton hitaasti mutta varmasti, joten sammaleentuhokäsittelyllä on itsestään selvä asema kattohuoltojen valikoimassamme. Katon pinnoitus vähentää kasvustojen syntymistä, ja samalla se estää vanhoja kattotiiliä imemästä vettä huokosiinsa. Huopakatolle pinnoitteen uusiminen antaa myös uutta pontta kestää auringon porotusta. Saat meiltä myös kaikki peltikaton, mineriittikaton tai vaikka kuparikaton huollot kaikkialla Pohjanmaalla, eli Isossakyrössä, Kaskisissa, Korsnäsissä, Kristiinankaupungissa, Kruunupyyssä, Laihialla, Luodossa, Maalahdessa, Mustasaaressa, Närpiössä, Pedersöressä, Pietarsaaressa, Uudessakaarlepyyssä, Vaasassa ja Vöyrissä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pohjanmaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pohjanmaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pohjanmaan alueella!