Huopakattoremontti Pohjanmaa

Huopakattoremontti Pohjanmaa, meiltä ammattiapu niissä ikävissä tilanteissa, joissa muutoin kestävää huopakattoa ei enää saa kuntoon parhaimmallakaan paikkaustekniikalla. Kun huopakatto on vain yksinkertaisesti päässyt kauttaaltaan niin huonoon kuntoon, ettei korjailulla päästäisi enää mielekkäisiin tuloksiin.

Usein muutos tapahtuu hitaasti, huopakaton ikääntymisen sekä kulumisen myötä, mutta toisinaan vauriot voivat ilmestyä ihan yhdessä yössä. Esimerkiksi myrsky saattaa kaataa puun kovalla voimalla lapetta vasten. Ja jos myrskyvauriokorjaukset todetaan riittämättömiksi, on huopakattoremontti oikeastaan ainoa ratkaisu. Joskus ongelmat ovat saattaneet kyteä pinnan alla jo pitkään. Esimerkiksi aikanaan sattuneet asennusvirheet voivat kostautua vasta paljon myöhemmin.

Pohjanmaalla avun vaikeisiinkin huopakaton ongelmiin saat meiltä. Toimimme jokaisessa maakunnan kolkassa – metsät, saarikohteet ja pienet peltotiet mukaan lukien. Olipa kotipaikkakuntasi siis Kaskinen, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Kruunupyy, Laihia, Luoto, Maalahti, Mustasaari, Närpiö, Pedersöre, Pietarsaari, Uusikaarlepyy, Vaasa, Vöyry, Alaveteli, Bergö, Björköby, Jepua, Koivulahti, Lapväärti, Maksamaa, Munsala, Oravainen, Petolahti, Pirttikylä, Purko, Raippaluoto, Siipyy, Sulva, Teerijärvi, Tiukka, Vähäkyrö, Vöyri-Maksamaa, Ylimarkku tai Ähtävä, meiltä saat laadukkaat huopakattoremontit niitä kipeästi kaipaaviin kohteisiin!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pohjanmaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pohjanmaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pohjanmaan alueella!

Palahuopakattoremontti Pohjanmaa – ammattitaidolla hyviin tuloksiin

Palahuopakattoremontti Pohjanmaa, älä jätä kattoasi kokemattoman käsiin, vaan kutsu mieluummin avuksesi meidän kattoremonttipalvelumme rautaiset ammattilaiset. Palahuopakattotöissä sattuu nimittäin helposti huolimattomuusvirheitä, jos ei ole tarkkana ja tiedä, mitä tekee. Palahuovan työstäminen on haasteellista, katteen ylösnostot tulee toteuttaa huolella ja esimerkiksi läpivientien asennukseen käyttää oikeanlaisia asennussarjoja kussakin tilanteessa.

Kattoalan erikoisasiantuntijoina, jotka ovat perehtyneet erityisesti huopa- sekä palahuopakattojen kunnostukseen, voit olla varma, että kattosi saadaan kuntoon tilanteessa kuin tilanteessa. Palahuopakattoremontti valmistuu aina ajallaan ja vältät asennusvirheet, kun tilaat sen meiltä. Panostamme niin työmme laatuun kuin Pohjanmaan sääolosuhteisiin sopiviin rakennusmateriaaleihinkin. Aina ruostumattomista huopanauloista lähtien. Etevinä peltiseppinä, puuseppinä ja kirvesmiehinä meiltä luonnistuu moni sellainenkin homma, jota varten muussa tilanteessa pyytäisit useamman eri alan ammattilaisen. Voimme esimerkiksi pellittää tai muurata piippusi palahuopakattoremontin yhteydessä. Tai lisäeristää yläpohjan samaan syssyyn. Kysy siis reippaasti tarjoamistamme palveluista ja kutsu meidät apuusi, minne tahansa päin Pohjanmaata, kun palahuopakattoremontin aika koittaa!

Huopakaton uusiminen Pohjanmaa – hyödynnä huopakaton parhaat puolet

Huopakaton uusiminen Pohjanmaa, meiltä saat laadukkaan huopakaton kotisi suojaksi. Katon merkityksellisyyttä ei voi sivuuttaa, kun puhutaan kodin kunnon ylläpidosta. Katto nimittäin suojaa muita rakenteita kosteudelta sekä ympäristön haasteilta. Jos katto kuitenkin vahingoittuu, saattaa seurauksena olla ikävä homevaurio tai sisäilmaongelma. Lämpö karkaa harakoille kastuneiden eristeiden läpi, mikä ampuu lämmityskulut taivaaseen ja huoneilma haisee tunkkaiselta. Siinä kärsii niin asumismukavuus kuin jopa koko kohteen rahallinen arvo.

Älä siis jätä huopakaton uusimista viimetinkaan, vaan puutu katon vaivoihin aina mahdollisimman pian. Eli heti, kun huomaat puurakenteissa homepilkkuja, räystäslaudoissa vuodon merkkejä, sisäkatossa märän läntin tai huopapalan reunan repsottavan, ota Pohjanmaalla yhteys meidän kattoremonttipalveluumme. Mikäli kosteus ei ehdi kulkeutua syvälle rakenteisiin, voidaan vanhat eristeet ja aluslaudoitukset mahdollisesti hyöty käyttää. Tällöin riittää usein pelkkä pintahuovan ja alushuovan (eli aluskermin tai aluskatteen) vaihto.

Kattoammattilaisemme huolehtivat kuitenkin kaikista eteen tulevista huopakattoremontin työvaiheista. He aloittavat purkamalla vanhan katon ja tekevät tarvittaessa alusrakennetöitä, kuten korjaavat ja uusivat huonokuntoisia aluslaudoituksia ja muita puurakenteita. Kastuneiden eristevillojen vaihto kuuluu myös tarvittaessa remontin toimenpiteisiin.

Eristystöitä tehdään tarpeen mukaan, ja kattohuopien asennuksen jälkeen suoritetaan ylösnosto- ja läpivientityöt. Peltisepäntöitä, kuten reunapellityksiä ja piipun pellityksiä, tehdään tarvittaessa. Lopuksi kattotuotteet, kuten vesikourut, lumiesteet ja kattotikkaat, asennetaan paikoilleen.

Huopakatto on onneksi varsin kestävä ja pitkäikäinen kate, joten huopakaton uusimisen myötä päänsä päälle saa lappeet, joita on helppo hoitaa sekä ylläpitää. Huopa ei ruostu tai haalistu, joten pelkällä säännöllisellä puhdistuksella ja kuntotarkastuksella pääsee usein jo pitkälle.

Huovan muita etuja ovat sen näyttävyys, hiljaisuus, turvallisuus ja monipuolisuus. Huovasta saa rakennettua myös eri mallisia kattoja aina mansardikatoista harjakattoihin ja satulakatoista pulpettikattoihin sekä jopa vesitiiviisiin tasakattoihin, joten tilaa meiltä minkä muotoinen huopakatto tahansa!

Palahuopakaton uusiminen Pohjanmaa meiltä, kun haluat päivittää samalla kattosi varustelun

Palahuopakaton uusiminen Pohjanmaa, meiltä, kun haluat päivittää samalla kattosi varustelun. Älä siis turhaan tilaa uutta kattoikkunaa tai uusia aurinkopaneeleita toiselta taholta, kun sen asennus onnistuu meiltä helposti ja näppärästi palahuopakaton uusimisen yhteydessä. Voit tilata kauttamme monenlaiset läpiviennit ja kattotuotteet, jotka helpottavat arkeasi suuresti.

Voimme esimerkiksi asentaa palahuopakaton lappeille lumiesteet, jotka ehkäisevät äkillisiä lumivyöryjä. Tai kattotikkaat ja kattosillat, jotka tekevät jäisellä katolla liikkumisesta turvallisempaa. Kun jäät ja kinokset sulavat keväällä, kulkeutuvat sulamisvedet alas sujuvasti asentamaamme sadevesijärjestelmää pitkin. Aurinkopaneelit puolestaan mahdollistavat sen, että pääset hyötymään ihan rahallisestikin aurinkoisista päivistä. Mikäli säteitä toivoo sisälle saakka, kannattaa kauttamme tilata kattoikkuna tai kattovalokupu. Jos kevään tullen pieneläimistä alkaa olla taas haittaa, voidaan asentaa pieneläinesteet pitämään jyrsijät poissa rakenteista. Yläpohjan puutteellista ilmastointia voi puolestaan parantaa uusilla tuuletusventtiileillä. Kaikki nämä ja monet muut kattotuotteet voit tilata Pohjanmaalla meiltä suoraan lappeille asennettuna palahuopakaton uusimisen yhteydessä!

Avaimet käteen -palveluna toteutetun huopakattoremontin hinta kustomoidaan kattosi yksilöllisten ominaisuuksien mukaan

Me toteutamme huopakattoremontit Pohjanmaalla poikkeuksetta avaimet käteen -palveluna. Eli siis huolehdimme kattoremontista kokonaisuutena ja vastaamme jokaisesta siihen liittyvästä työvaiheesta.

Aloitamme jokaisen projektin määrittelemällä sen hinnan, mikä toteutetaan tietysti aina kattokohtaisesti – sen mukaan, minkä kokoisesta, mallisesta sekä kuntoisesta katosta on kyse, ja millaisia muutoksia remontin yhteydessä tehdään. On sanomattakin selvää, että pienen piharakennuksen, kuten vaikkapa autotallin tai pihasaunan huopakattoremontti vaatii vähemmän sekä aikaa että rakennusmateriaaleja kuin esimerkiksi suuremman omakotitalon tai kartanon kohdalla. Meidän verkkosivuiltamme et siis tule löytämään paketti- tai neliöhintoja, vaan tarjous räätälöidään yksilöidysti juuri sinulle. Voit kutienkin hakea budjetoinnin helpottamiseksi verkkosivujemme kautta rahoitusta – ja tietysti jälkikäteen myös kotitalousvähennystä.

Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, saavumme kotipaikkakunnallesi Pohjanmaalle tarvittavien rakennusmateriaalien, työvälineiden, henkilönostimien sekä Suomen osaavimpien kattoalan ammattilaisten kera. Suojaamme pihan suojapressulla ja toteutamme huopakattoremontin alusta loppuun huolellisesti. Lopuksi vielä siivoamme paikat ja hävitämme syntyneet purkujätteet. Kun siis kaipaat laatupalvelua ilman piilokuluja, käänny Pohjanmaalla meidän puoleemme!