Kattoremontti & Kattotyöt Pirkkala

Kun tarvitset kattoremonttia tai jotain muuta kattotyötä Pirkkalassa, sinun ei tarvitse kantaa huolta siitä, osaammeko me sen tehdä. Me uusimme kaikkien rakennusten katot, eli kattoremontit voit tilata yhtä hyvin kerrostaloon tai rivitaloon, tuotantolaitokseen kuin omakotitaloon tai kesämökille. Katon koolla, kaltevuudella tai materiaalillakaan ei ole väliä, sillä meillä on ammattitaitoa niin huopakattojen, tiilikattojen kuin peltikattojenkin kaikkiin kattotöihin. Huopakatoista meille on ehtinyt kertyä jo pitkä kokemus, mutta se ei tarkoita sitä, että se olisi tapahtunut muiden katemateriaalien kustannuksella. Kattokorjaus-palveluun voit luottaa myös peltisepäntöissä, joita ovat esimerkiksi piipun pellittäminen, konesaumakaton asentaminen tai jalkarännien uusiminen.

Kotitalousvähennys, kotisivujemme kautta haettava rahoitus ja aurinkoinen asiakaspalveluasenne ovat lisää syitä sille, miksi kaikki kattotyöt kannattaa tilata meidän kauttamme. Esimerkkejä toteuttamistamme kattotöistä ovat sammaleenpoisto bitumikatolta, kattoikkunoiden uusiminen, peltikaton pesu ja maalaus sekä lintuverkkojen asentaminen räystäiden tuuletusaukkoihin. Toteutamme taidolla myös vaativammat kattourakat, kuten kattovuodon ja katon vesivahingon korjauksen, mineriittikaton purkamisen tai taloyhtiön katon oikaisun. Pyydä kilpailukykyinen tarjous kattotöistä myös Tampereella, Nokialla, Lempäälässä sekä Vesilahdella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pirkkalassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pirkkalassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pirkkalan alueella!