Vesikourujen puhdistus Pirkkala – palvelumme skaalautuvat kasvavan Pirkkalan tarpeisiin

Pirkkala on väestöltään Pirkanmaan nopeimmin kasvava kunta, joten vesikourujen puhdistuspalveluitakin tarvitaan yhä enenevissä määrin. Kattopalvelumme on kuitenkin pysynyt mukana kasvavan Pirkkalan tahdissa – runsaslukuisesta rännirykmentistämme riittää käsiä kohteeseen kuin kohteeseen!

Olipa kyseessä sitten omakotitalo, rivitalo tai vaikkapa kerros- tai luhtitalo, voit kääntyä puoleemme korkein odotuksin. Tavallisten kotitalouksien ja taloyhtiöiden ohella palvelemme myös Pirkkalan yrityksiä ja kuntaa.

Meiltä pienetkin kohteet saavat ansaitsemaansa laatupalvelua. Esimerkiksi autotallin- tai katoksen vesikourut saavat meiltä aivan yhtä ammattitaitoista palvelua kuin isompikokoiset naapurinsa.

Lupaamme ensiluokkaisen puhdistustuloksen sadevesijärjestelmän ominaisuuksista riippumatta. Puhdasta tulee, kouruja turhaan kuluttamatta!

Vaikka roskien poisto ränneistä on erittäin hyödyllistä, ei pelkkä puhdistus kuitenkaan riitä loputtomiin. Siksi arvioimmekin sadevesijärjestelmän yleiskuntoa puhdistuksen yhteydessä täysin veloituksetta. Tarvittaessa voimme antaa loistotarjouksen muistakin sadevesijärjestelmälle suosittelemistamme huolto- tai korjaustoimenpiteistä. Samalla vilkaisemme katollekin.

Jos rännien edellisestä puhdistuskerrasta on vierähtänyt aikaa puolisen vuotta tai yli, ota siis yhteyttä ja tilaa seuraava kausipuhdistus meiltä jo tänään! Tarjoukseen sisältyvä työ on kotitalousvähennyskelpoista kulua.

Riveistämme löytyvät ammattilaiset kaikkiin kattotöihin vesikourujen puhdistuksesta katon paikkaukseen. Yhdistä rännien puhdistus vaikkapa katon kausihuoltoon, niin voimme tehdä vielä tavallistakin kilpailukykyisemmän tarjouksen!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pirkkalassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pirkkalassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pirkkalan alueella!

Rännien puhdistus on tarpeen Pirkkalassa joka tontilla – myös taajama-alueella!

Rännien puhdistustöitä Pirkkalassa ei ole syytä laiminlyödä. Muuten sekä sadevesijärjestelmä että sitä ympäröivät rakenteet alkavat oireilla. Jopa katto ja sokkeli voivat tykätä kyttyrää!

Jos roskat lojuvat vesikouruissa pitkiä aikoja kerrallaan, muhii sadevesijärjestelmä alituiseen hieman kosteana. Kosteus houkuttelee ruostetta ja jäätä. Ruoste voi puhkoa kouruihin reikiä, ja jää puolestaan saattaa aiheuttaa sadevesijärjestelmän suorituskykyä heikentäviä vääntymiä.

Lisäksi tukosten todennäköisyys kasvaa jokaisen ränneihin kertyvän roskan myötä. Jos sadevesijärjestelmä ei vedä, alkavat vedet etsiä tietä kohti maata muita teitä. Ei ole ihme, jos julkisivu vetää homeeseen, lahoaa tai rapautuu tai katto alkaa vuotaa.

Huomaa, että rännien puhdistus on tarpeen tontilla kuin tontilla. Pirkkalan taajama-aste on yli 90 %, mutta myös avaralla taajama-alueella rännien puhdistus on paikallaan puolivuosittain. Navakka puuskatuuli ja rajut myrskyt voivat lennättää lehtiä, risuja ja neulasia pitkiäkin matkoja.

Kun kevät tai syksy tekee taas tuloaan, ota meihin yhteyttä hyvissä ajoin. Kiihkeimmän rännien puhdistussesongin aikaan maineikkaat rännimestarimme ovat Pirkkalan kysytyintä tavaraa!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – kun sadevesijärjestelmä menee tukkoon, ei auta itku markkinoilla

On täysin mahdollista, että sadevesijärjestelmä menee tukkoon. Silloin tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on syytä ottaa agendalle välittömästi, jotta tukosten aiheuttamat haittavaikutukset vältettäisiin.

Lämpimään vuodenaikaan tukos on yleensä bioroskaa. Jos sadevesijärjestelmään on syystä tai toisesta kertynyt runsaasti lehtiä, neulasia ja risuja, saattavat ne jäädä syöksyputkiin jumiin.

Talvella tukos puolestaan on yleensä jäätä. Jäätukokset ovat todennäköisiä varsinkin siinä tapauksessa, että rännien syyspuhdistus on päässyt unohtumaan. Roskien täyttämä sadevesijärjestelmä ei pääse kuivumaan kunnolla, joten se jäätyy heti ensimmäisten yöpakkasten yhteydessä.

Onneksi meillä on tepsivät ja hellävaraiset keinot tukoksen kuin tukoksen avaukseen. Esimerkiksi umpeen jäätyneen sadevesijärjestelmän avaukseen käytämme nykyaikaista höyrytysmenetelmää, joka ei kuormita Pirkkalan luontoakaan.

Itse ei tukoksia kannata lähteä ronkkimaan, sillä sadevesijärjestelmä voi ottaa siitä itseensä. Näin ollen saat vain lisää laskuja säästöjen sijaan.

Kun sadevesijärjestelmä kaipaa mitä tahansa huomiota Pirkkalassa tai lähialueilla, käännythän siis meidän puoleemme? Älä tingi sadevesijärjestelmän vaatimista palveluista edes taloudellisista syistä, sillä kauttamme on saatavilla myös osamaksun mahdollistavaa rahoitusta.