Huopakattoremontti Pirkkala

Huopakattoremontti Pirkkala – Loistavat ammattilaisemme loihtivat sinulle tuossa tuokiossa uuden katon! Tarkalleen ottaen huopakattoremonteissa Pirkkalan alueella ei kuitenkaan ole kyse loihtimisesta, jos sen ajatellaan tarkoittavan ”taikomista”. Taikuudella ei ole mitään tekemistä pelkkään ammattitaitoon ja asiantuntemukseen perustuvien bitumikattoremonttien kanssa! Loihtiminen tarkoittaa kuitenkin laajemmin ”tuottaa jotain näkyviin ihmetystä herättävällä tavalla”, ja tämä kyllä pitää paikkansa huopakattoremonteistamme puhuttaessa. Teemme jokaisen huopakattoremontin Pirkkalassa suorastaan hämmentävän hyvällä hinta-laatusuhteella, ja jokaisen huopakattoremontin lopputulos on jopa häikäisevän hyvä.

Eiköhän aleta uusia sinunkin omakotitalosi, autotallisi, piharakennuksesi tai vaikkapa kesämökkisi huopakattoa! Teemme kaikki huopakattoremontit Pirkkalassa avaimet käteen -periaatteella, joten sinun ei tarvitse osallistua sen paremmin räystästippapeltilistoitusten asentamiseen kuin työskentelyalueen siivoamiseenkaan. Urakan voi maksaa yhteistyökumppaniltamme haettavalla rahoituksella, ja yksityisasiakkaana sinulla on mahdollisuus myös kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen.

Alueeseemme kuuluu Pirkkalan (mikä tunnettiin vuoteen 1938 asti Etelä-Pirkkalana) koko Pirkanmaa ympäristöineen, joten voit tilata huopakaton vaihdon vaikkapa sellaisille paikkakunnille kuin Tampere, Nokia (entinen Pohjois-Pirkkala), Lempäälä, Vesilahti tai Sastamala. Teemme huopakattoremontit poikkeuksellisen sujuvasti myös saarikohteissa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pirkkalassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pirkkalassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pirkkalan alueella!

Palahuopakattoremontti Pirkkala – Emme anna periksi piirun vertaa pohjatöitä tehdessämme

Palahuopakattoremontti Pirkkala – Perusteelliset kattoammattilaisemme ahertavat mielellään laattakattoremonttisi kimpussa! Huopakattoremontti on tehtävä huolellisesti alusta loppuun, koska jokainen yksityiskohta on tärkeä kokonaisuuden kannalta. Kokonaisuudenhan on oltava sellainen, että se kestää kaikki tulevat rasitukset, kuten pakkastalvet, hellekesät, syysmyrsky, lumimassat, ulkolämpötilojen vaihtelut, huoltotoimenpiteet ja rankkasateet.

Kattosi kestävyys varmistetaan yhteensä kahdella tavalla, eli tekemällä kaikki työvaiheet timanttisella ammattitaidolla ja käyttämällä vain korkealuokkaisia materiaaleja. Sekä pintarullahuovat että palahuovat ovat kehittyneet hurjasti viime vuosikymmeninä, joten nyt jos koskaan on hyvä hetki tilata palahuopakattoremontti Pirkkalaan. Kun vielä valitset huopakattoremontin tekijöiksi meidän kattotiimimme, saat katon, mikä vastaa kaikkia odotuksiasi.

Tiedämme, että pohjatyöt ovat erittäin tärkeä osa palahuopakattoremonttia Pirkkalassa. Siksi emme anna periksi piirun vertaa, kun teemme pohjatöitä. Mitään ei saa unohtua tai jäädä kesken tässäkään vaiheessa! Se, millaisia pohjatöitä palahuopakattoremonttisi Pirkkalassa vaatii, on selvitettävä tapauskohtaisesti. Kyse voi olla vaikkapa lahon vaurioittamien aluslaudoitusten uusimisesta, katevaneroinnin asentamisesta, kastuneiden villaeristeiden vaihtamisesta tai sisäkattomateriaalien uusimisesta.

Huopakaton uusiminen Pirkkala – Pintahuovan asentaminen on meille tuttua puuhaa 

Huopakaton uusiminen Pirkkala – Bitumikaton uusiminen on meille tuttua puuhaa! Bitumikatoista tuli Suomessa suosittuja 1950-luvulla, sillä tässä vaiheessa ne olivat jo kehittyneet paljon aiempaa kestävimmiksi, tiiviimmiksi ja paloturvallisimmiksi. Kuten edellä todetaan, huopakatto on kestävä, mutta ei ikuinen. Siksi aina silloin tällöin on edessä huopakattoremontti. Kun huomaat tarvitsevasi huopakattoremonttia, ota yhteyttä alan huippuosaajiin ja tilaa huopakaton uusiminen Pirkkalaan meiltä!

Huopakaton uusiminen Pirkkalassa tarkoittaa uuden pintarullahuovan tai palahuovan asentamista. Sitä ennen on yleensä toteutettu vanhojen huopakerrosten purkaminen, sillä vain melko harvinaisissa tapauksissa huopakaton uusiminen Pirkkalassa voidaan toteuttaa niin, että uusi pintahuopa asennetaan vanhan pintahuovan päälle.

Asennamme uuden pintahuovan säänkestävillä ja tarpeeksi pitkillä huopakatenauloilla. Naulojen pituus on tärkeä asia, sillä niiden on yllettävä umpilaudoituksen läpi. Joissain huopakatteissa on valmiit liimareunat. Niiden asennuksessa käytetään huopakatenauloja, sillä pelkkä liimareuna ei riitä pitämään huopia katolla vuodesta toiseen. Auringon lämpö voi saada vuodat valumaan pois paikoiltaan, jos naulat puuttuvat.

Palahuopakaton uusiminen Pirkkala – Korkealaatuinen alushuopa ja tasokkaat kattotuotteet viimeistelevät uuden katon

Palahuopakaton uusiminen Pirkkala – Nerokkaiden ammattilaistemme tekemä katon vaihto johtaa aina yhtä fantastiseen lopputulokseen! Me panostamme jokaiseen meiltä tilattuun huopakattoremonttiin, mikä tarkoittaa muun muassa pieteetillä toteutettuja työvaiheita sekä huolella valittuja huopalaattoja, asennussarjoja ja kattoturvatuotteita. Huopakattoremonttisi voi sisältää myös peltisepäntöitä ja puutöitä. Kun tilaat palahuopakaton uusimisen Pirkkalaan meiltä, voit luottaa siihen, että jokainen toimenpide suoritetaan mestarillisella tavalla!

Palahuopakaton uusimiseen Pirkkalassa kuuluu yleensä alushuovan uusiminen. Valitsemme korkealaatuisen alushuovan, minkä sitten asennamme paikoilleen asianmukaisella tavalla. Alushuopa on tärkeä osa huopakattoa, sillä se estää katon alapuolisten osien kastumisen, jos pintahuopa alkaisi jostain syystä vuotaa.

Omakotitalon tai esimerkiksi kesämökin palahuopakaton uusiminen Pirkkalassa sisältää myös katon varustelun. Mainitsimmekin jo kattoturvatuotteet, joita ovat esimerkiksi kattotikkaat, lumiesteet, kulkusillat ja palotikkaat. Uusi palahuopakatto voidaan viimeistellä myös aurinkopaneeleilla, kattoikkunalla, kattoluukulla tai vaikkapa kattovalokuvulla. Hankimme tasokkaat kattotuotteet ja asennamme ne paikoilleen moitteettomalla tavalla. Taidokkaasti tehdyt ylösnostot varmistavat kattoläpivientien vesitiiviyden.

Huopakattosaneeraus Pirkkala – Onnistuneen huopakattosaneerauksen aikana uusitaan kaikki uusimista kaipaava 

Huopakattosaneeraus Pirkkala – Omistautunut kattotiimimme toimii niin, että jokainen huopakattosaneeraus onnistuu superlatiiveja kuhisevalla tavalla! Mikäli siis kesämökkisi, saunarakennuksesi, omakotitalosi, autotallisi tai esimerkiksi autokatoksesi on vailla huopakattoremonttia, ota yhteyttä vaikka saman tien ja pyydä kelpo tarjous huopakattosaneerauksesta Pirkkalassa!

Osaamme uusia niin harjakaton (eli satulakaton), pulpettikaton, mansardikaton kuin vaikkapa tasakatonkin. Yksi huopakattoremontin tärkeimmistä vaiheista on kattoremontin suunnittelu, ja se on edessä varsin pian yhteydenottosi jälkeen. Meidän on tultava paikan päälle selvittämään se, mitä kaikkea juuri sinun huopakattosaneeraukseesi Pirkkalassa liittyy. Ammattilaistemme on otettava jo etukäteen selvää muun muassa kattorakenteiden kunnosta. Esimerkiksi lahon vaurioittamat kattorakenteet vaikuttavat siihen, mitä huopakattosaneeraus Pirkkalassa maksaa ja kauanko se kestää.

Lahon vaurioittamat puuosat on uusittava, koska se on ainoa tapa pysäyttää lahovaurioiden leviäminen. Tämä koskee myös otsalautoja. Uusittavien asioiden listalle voivat päätyä myös eristeet, vesikourut ja alastuloputket, kattoluukku, sisäkattomateriaalit ja hiiriverkot. Ota yhteyttä tähän kattoremonttipalveluun, niin uusimme kaiken, mikä pitää uusia!