Kattoremontti & Kattotyöt Pieksämäki

Olipa tarvetta kattoremontille tai jollekin pienemmälle kattotyölle, Pieksämäellä kannattaa asioida Kattokorjaus-palvelun kanssa. Me teemme kaikenlaiset kattotyöt samalla, luotettavalla asiantuntemuksella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous vaikka rivitalon kattoremontista, kerrostalon kattoikkunoiden uusimisesta, oravaesteiden asentamisesta kesämökin räystäille tai joistain omakotitalon katolla tarvittavista peltisepäntöistä. Myös taloyhtiön kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -pakettina ja erinomaisella hinta-laatusuhteella! Omakotitalon tai vapaa-ajan kiinteistön kattotyöt oikeuttavat hakemaan kotitalousvähennystä, ja joustava rahoituskin on aivan käden ulottuvilla. Remonttilainaa pääsee hakemaan kotisivujemme kautta.

Huopakatoista on vuosien varrella tullut meille erityisen tuttuja, joten osaamme unissammekin kertoa, miten ne kuuluu huoltaa, korjata, varustella tai uusia. Tavoitat toki kauttamme myös pitkän linjan ammattilaiset kaikkiin tiilikatto- ja peltikattotöihin. Kattopeltiseppämme ovat varma valinta esimerkiksi konesaumakaton asentamiseen tai jalkarännien toteuttamiseen.

Tilaa katon uusiminen tai jokin muu kattourakka meiltä myös Pieksämäen ympärillä sijaitsevissa kunnissa eli Hankasalmella, Joroisissa, Juvalla, Kangasniemellä, Leppävirralla, Mikkelissä, Rautalammilla tai Suonenjoella. Kattokorjaus-palvelu ei petä! Yhteistyömme alkaa ensimmäisestä yhteydenotostasi, mitä jo odotamme.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pieksämäellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pieksämäellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pieksämäen alueella!