Kattohuolto Pieksämäki

Katon huolto Pieksämäellä ei ole kallista tai hankalaa. Kattokorjaus-palvelu on aina valmiina tulemaan paikan päälle ja tekemään kaikki kesämökin, omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon katon tarvitsemat huollot. Lopputuloksena sinulla tai taloyhtiöllänne on hyvännäköinen, hyväkuntoinen ja luotettavasti toimiva katto.

Pelkät kevät- ja syyshuollot riittävät useimpina vuosina. Esimerkiksi kattomaalausta tarvitaan paljon, paljon harvemmin. Kevät- ja syyshuollot ovat keskenään samanlaisia. Niiden aikana puhdistamme palahuopakaton, huopakaton, peltikaton ja tiilikaton, sekä poistamme roskat sadevesijärjestelmästä. Puolivuosittaiseen huoltoon sisältyy myös koko katon kuntotarkastus, minkä perusteella osaamme tarvittaessa tehdä tarjouksen esimerkiksi juuri kattomaalauksesta tai kattopesusta.

Tiili- ja huopakatto odottaa sammaleentuhokäsittelyä noin viiden vuoden välein, ja kertaluontoista pinnoitusta. Peltikatto maalataan teoriassa 10–15 vuoden välein, mutta käytännössä huoltomaalausvälit voivat olla ehkä jopa pidempiä. Teemme myös kattoturvatuotteiden huollot, lumenpudotukset, jäänsulatukset ja kaikki muut kattohuollot. Pieksämäen lisäksi kannattaa ottaa yhteyttä kattohuoltojen tiimoilta myös Hankasalmella, Joroisissa, Juvalla, Kangasniemellä, Leppävirralla, Mikkelissä, Rautalammilla sekä Suonenjoella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pieksämäellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pieksämäellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pieksämäen alueella!