Kattoremontti & Kattotyöt Pernaja

Kattokorjaus-palvelu tekee asiantuntemuksella niin yksityisasiakkaiden kuin taloyhtiöidenkin kattoremontit ja muut kattotyöt Pernajassa. Kun haluat asioida hyvällä hinta-laatusuhteella toimivan, asiakaslähtöisen ja ripeäotteisen kattopalvelun kanssa, ota yhteyttä. Pyydä tarjous kattoremontista, kattohuollosta, kattoikkunan uusimisesta tai jostain muusta kattotyöstä, niin tulemme paikan päälle tutkimaan omakotitalon, rivitalon, kerrostalon tai kesämökin katon. Tämän alkukatselmuksen perusteella laskemme avaimet käteen -hinnan kattotyölle. Yksityisasiakasta neuvomme hakemaan urakasta kotitalousvähennystä, ja vinkkaamme myös kotisivujemme kautta helposti haettavissa olevasta rahoituksesta.

Katon uusiminen onnistuu meiltä näppärästi, vaikka kyseessä olisi tavanomaisesta poikkeava kattosaneeraus. Katto voidaan joissain tapauksissa uusia vain osittain, ja vanhan huopakaton päälle voidaan joskus asentaa uusi huopa- tai peltikatto. Tiilikattoa vanhan huopakaton päälle ei voida asentaa, sillä se on jo itsessään niin painava katto. Uusi katto viimeistellään oravaesteillä ja kattoturvatuotteilla. Tiedämme kaiken huopakatoista, joten saat meiltä aina parasta palvelua bitumikattoasioissa. Meillä on runsaasti asiantuntemusta myös kaikkiin pelti- ja tiilikattotöihin sekä peltisepäntöihin. Ota yhteyttä myös Lapinjärvellä, Liljendalissa, Loviisassa, Myrskylässä, Porvoossa sekä Ruotsinpyhtäällä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pernajassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pernajassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pernajan alueella!