Kattohuolto Pernaja

Parhaimmallakaan ammattitaidolla asennettu katto ei kestä kovin pitkään, jos katon huollot Pernajassa jäävät tekemättä. Kesämökin, omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon katto kestää mahdollisimman pitkään (katemateriaalista riippuen 40–100 vuotta), kun katto puhdistetaan ja tarkastetaan kaksi kertaa vuodessa. Katon kevät- ja syyshuoltoon sisältyy myös kattokaivojen tai sadevesikourujen puhdistus, sillä jos ne menevät tukkoon, voivat talon rakenteet kastua. Sade- ja sulamisvedet tulee ohjata riittävän kauas rakennuksesta, jotta ne eivät pääsisi aiheuttamaan kosteusvaurioita.

Palahuopakaton, huopakaton, peltikaton ja tiilikaton puhdistus ei vielä yksin riitä. Tiili- ja huopakatto sammaloituvat sitä helpommin, mitä enemmän katolla on ikää. Sammaleenpoistokäsittely poistaa kaikki ei-toivotut kasvustot katolta rikkomatta sitä. Kertaalleen nämä katot kannattaa myös pinnoittaa uudelleen. Peltikattoa uhkaa ruoste, joten pesetä ja maalauta katto tarvittaessa.

Lumenpudotustakin saatetaan tarvita yksityisasiakkaan tai taloyhtiön katolla. Jää ja lumi kannattaa poistaa rasittamasta kattoa – ja uhkaamasta aiheuttaa vahinkoa ohikulkijoille. Teemme aivan kaikki kattohuollot kattolumitöistä kattovarusteiden huoltoon myös Lapinjärvellä, Liljendalissa, Loviisassa, Myrskylässä, Porvoossa sekä Ruotsinpyhtäällä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pernajassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pernajassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pernajan alueella!