Huopakattoremontti Pernaja

Huopakattoremontti Pernaja, anna meidän kokeneiden ammattilaistemme rakentaa uusi kattosi viimeisen päälle toimivaksi, jotta kodin arvo ei kärsi. Kosteus on nimittäin siitä epäkohtelias vieras, ettei se ymmärrä vihjailua siitä, ettei ole katon alle kutsuttu vieras. Se tapaa levittäytyä aina vain laajemmalle ja laajemmalle rakenteissa, mikä nostaa esimerkiksi sisäilmaongelmien villaeristeiden homehtumisen sekä puurakenteiden lahoamisen todennäköisyyttä. Vaikeasti vaurioitunut katto painaa valitettavasti rakennuksen hintaa alaspäin, joten tilanteeseen on syytä puuttua pikimmiten.

Massiivinen kosteusongelma on saattanut saada alkunsa ihan pienestäkin vuodosta huopakatteessa tai vaihtoehtoisesti vaikkapa toimimattomasta aluskatteesta. Alkuvaiheessa vuoto tai muu pienempi vika olisi voitu ehkä vielä paikata, mutta jos vesi on päässyt tunkeutumaan jo syvälle rakenteisiin, on kattava huopakattoremontti enää ainoa varteenotettava vaihtoehto.

Kokeneina kattoalan ammattilaisina hoidamme homman kuin homman aina aluskatteen uusimisesta uuden katon asennukseen sekä kattotuotteiden kiinnittämiseen myös Pernajassa. Koko Uusimaa sekä muu Suomi tuntee meidät asiantuntevasta työotteestamme, joten voit huoletta jättää rakkaan kotisi huopakattoremontin meidän vastuullemme. Työt valmistuvat sovitussa aikataulussa ja parhaimmillaan ne jopa nostavat koko rakennuksen jälleenmyyntiarvoa. Tilaa siis huopakattoremontti meiltä, oli kotikuntasi sitten Loviisa, Porvoo, Myrskylä, Askola, Monninkylä tai vaikkapa jokin etäisempi saarikohde. Meiltä saat apua yli maakuntarajojen!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pernajassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pernajassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pernajan alueella!

Palahuopakattoremontti Pernaja – suojaa kotisi kestävällä ja tarpeisiisi räätälöidyllä katolla

Palahuopakattoremontti Pernaja, me uusimme kattosi niin, että siitä riittää suojaa kodillesi vielä vuosikymmeniksi. Huovasta ja palahuvasta saa rakennettua mitä mielikuvituksellisempia kattoja, sillä ne ovat materiaaleina vesitiiviitä, eivätkä näin ollen vaadi minimikaltevuuskulmaa toisin kuin monet katot. Ne ovat lisäksi vieläpä kevyitä, edullisia sekä hiljaisia katemateriaaleja, joilla on pitkät elinkaaret. Monipuolinen palahuopa sopiikin katteeksi hyvin niin pulpettikatolle, harjakatolle, mansardikatolle kuin tasakatollekin.

Tilatessasi palahuopakattoremontin meiltä Pernajalla, voit päivittää vanhasta katostasi samalla täysin uuden kokonaisuuden. Tarjoamme nimittäin mahdollisuutta räätälöidä remontoimamme katot täysin toiveittesi mukaisesti. Niin halutessasi voimme päivittää koko katon aina sen väriä, kuviointia ja muotoilua myöten – ainakin siinä määrin, mitä paikalliset rakennussäädökset sallivat. Näin saat enemmän omaa silmää miellyttävän sekä kenties muun rakennuksesi tyyliin sopivamman katon. Moniosaajamme paitsi remontoivat kattosi perinpohjaisesti, myös asentavat sille uuden sadevesijärjestelmän vanhan ja ruostuneen tilalle, jos sellaista kaipaat. Tai vaikkapa sarjan kattotuotteita, mikäli sellaisia toivot. Rakennamme tarvittaessa palahuopakattoremontin yhteydessä myös lisää läpivientejä katollesi – aina kattoikkunoista huoltoluukkuihin ja liesituulettimien hormeihin. Tilaa siis meiltä palahuopakattoremontti Pernaja lumiesteineen, kattotikkaineen ja aurinkopaneeleineen!

Huopakaton uusiminen Pernaja investoi kotimaiseen laatupalveluun

Huopakaton uusiminen Pernaja, kun kattosi tuntuu vetävän viimeisiään, investoi meidän kotimaiseen laatupalveluumme. Meiltä saat Etelä-Suomen sääolosuhteisiin sopivat katot, jotka kestävät kesällä auringon ankaraa porotusta, rankkoja syysmyrskyjä, talven lumituiskuja sekä kevään sulamisvesiä. Mutta mikäli sattuisikin ikävästi ja myrsky kaataisi lapetta vasten kookkaan puun, meidän tiimimme toteuttaa tarvittavat myrskyvauriokorjaukset.

Huopakaton uusimisen, erilaisen vuotopaikkailun ja muun korjailun lisäksi me myös huollamme huopakattoasi, jotta se pysyisi mahdollisimman hyvässä kunnossa. Meiltä voit tilata niin säännölliset huopakaton puolivuosittaishuollot kuin hieman erityisemmätkin huoltotoimenpiteet. Toteutamme esimerkiksi sammaleenpoistokäsittelyt ja katteen uudelleenpinnoitukset. Varmistamme, että läpiviennit ovat vesitiiviitä ja kattotuotteet kiinnitetty oikein. Ja talvella pudotamme lappeilta lumet turvallisesti. Huoltojen avulla voidaan ennaltaehkäistä monia katon ongelmia ja lykätä huopakaton uusimista hamaan tulevaan, joten niihin todella kannattaa panostaa.

Meillä huopakaton uusimisen hinta kustomoidaan aina projektikohtaisesti, joten kutsu meidät käymään Pernajalla, mikäli toivot tarkempaa arviota. Ja mikäli budjetti tuntuu tiukalta, voit hakea rahoitusta kaikille kattotöille helposti verkkosivujemme kautta. Sekä tietysti kotitalousvähennystä työn osuudesta.

Palahuopakaton uusiminen Pernaja, laatua ja taitoa kohtuukustannuksin

Palahuopakaton uusiminen Pernaja, meiltä avaimet käteen -palveluna taidolla ja kohtuullisilla kustannuksilla. Tarjoammekin rahoillesi todellista vastinetta kokonaisvaltaisen palvelumme muodossa. Projekti lähtee liikkeelle sinun yhteydenotostasi. Sen jälkeen tulemme paikan päälle toteuttamaan katon kuntotarkastusta, minkä avulla saamme käsityksen muun muassa vaurioiden laajuudesta sekä katon kunnostustarpeista. Tehtyämme tarjouksemme voitkin kirjaimellisesti jättää avainnippusi meille. Huolehdimme niin tarvittavien rakennusmateriaalien hankinnasta, kohteen sääsuojauksesta, kaikista palahuopakaton uusimiseen liittyvistä työvaiheista, rakennusjätteiden oikeaoppisesta kierrättämisestä sekä pihasi loppusiivouksesta ennen paikalta poistumista.

Itse katolle ei kannata lähteä kiipeilemään edes kattotöitä kokeilemaan. Kokematon kaveri saattaa nimittäin aiheuttaa tietämättään vakavaakin tuhoa palahuopakatolla, jonka käsittely vaatii tarkkuutta sekä tietoa oikeista työtavoista. Rakennusmateriaalien valmistajatkaan eivät tapaa tarjota tuotteilleen takuuta, jos asennus on toteutettu jonkun muun kuin alan ammattilaisen toimesta. Mikäli siis palahuopakaton uusiminen alkaa vaikuttaa ajankohtaiselta, ole mieluummin yhteydessä meihin Pernajalla!

Me kunnostamme pihapiirisi jokaisen huopakaton aina pihasaunoista autotalleihin ja varastoihin

Me emme keskity kunnostamaan vain Pernajan asuinrakennusten, kuten omakotitalojen, paritalojen ja kesämökkien huopakattoja, vaan tarjoamme asiakkaillemme myös esimerkiksi erilaisten piharakennusten huopakattoremontit. Autotallit, pihasaunat, varastot ja liiterit saavat siis nekin kunnollisen katon meidän moniosaajiltamme.

Mikäli et ole aivan varma, missä kunnossa piharakennustesi huopakatot ovat, kutsu meidän tiimimme tarkastuskäynnille. Näin kaikki saavat selkeämmän käsityksen siitä, miten kunkin katon kohdalla on syytä edetä. Mikäli huollot ja pienemmät korjaukset todetaan riittäviksi, toteutamme ne nopealla aikataululla. Joskus kattojen kunnostus vaatii kuitenkin jotain radikaalimpaa. Onneksi piharakennusten huopakattoremontit hoituvat meiltä helposti muiden huopakattoremonttien yhteydessä. Voimme kunnostaa useammankin katon kerralla ja asentaa niille remontin yhteydessä värisuoran erilaisia kattotuotteita. Avullamme vältät lahon autotallin katon romahtamisen uuden katumaasturin päälle tai pihasaunan jiirien vuodon etenemisen massiiviseksi homeongelmaksi, joka estäisi mukavat saunahetket.

Oli kyse siis millaisesta piharakennuksesta tai kattotyöstä tahansa, Pernajalla avun katon vaivoihin löydät helposti meidän kattomme alta. Älä siis aikaile tai katso pihanperän lahoavan ladon ongelmia sormiesi läpi, vaan tee katollesi palvelus ja kutsu meidät apuun ajoissa!