Vesikourujen puhdistus Orimattila – rännialan ratsuväki valmiina palvelukseesi!

Kun vesikourujen puhdistus Orimattilassa sijaitsevassa kohteessasi on taas ajankohtaista, kutsu avuksesi rännialan ratsuväki. Riveistämme löytyy koko joukko toinen toistaan pätevämpiä ammattilaisia taistelemaan sadevesijärjestelmäsi puolesta ympäristön rasitteita vastaan!

Tiimimme karauttaa mielellään avuksesi osoitteeseen kuin osoitteeseen Orimattilan alueella. Myös Orimattilan lähialueilla Hollolasta Iittiin, Kärkölästä Lahteen, Lapinjärveltä Myrskylään ja Mäntsälästä Pukkilaan pääset nauttimaan paljon kehutusta palvelustamme.

Esimerkiksi omakotitalon (yksi- tai kaksikerroksisen) vesikourujen puhdistus on meille silkkaa rutiinia. Samalla voimme puhdistaa myös varaston ja autotallin vesikourut kokonaisedulliseen yhteishintaan.

Emme kuitenkaan kakistele edes isomman urakan äärellä. Niin taloyhtiöt, yritykset kuin Orimattilan kaupunkikin voivat kääntyä puoleemme huolettomin mielin.

Kun kourut loistavat puhtauttaan, vilkaisemme kattoa ja sadevesijärjestelmää vielä muidenkin huollon ja korjauksen tarpeiden varalta. Täyden palvelun liikkeenä olemme aina valmiit tekemään kilpailukykyisen tarjouksen niin lahojen otsalautojen vaihdosta, lumivaurioiden korjauksesta kuin kattoturvatuotteiden uusimisestakin. Tämä on täysin maksuton osa palveluamme!

Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous hyvissä ajoin, niin varmistat käyttöösi rännialan mestaritekijät. Sähköisen tarjouspyynnön jätät helposti vain viidessä minuutissa.

Jos asioit yksityishenkilön roolissa, muista hakea työstämme jälkikäteen kotitalousvähennystä. Siitä voi olla tuntuvaa taloudellista etua.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Orimattilassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Orimattilassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Orimattilan alueella!

Rännien puhdistus Orimattilassa suitsii tehokkaasti muita huolto- ja korjauskuluja

Miksi rännien puhdistus Orimattilassa ja Orimattilan lähialueilla kannattaa? Syitä on monia, mutta suurin niistä lienee raha. Rännien puhdistus suitsii tehokkaasti kiinteistön muita huolto- ja korjauskuluja.

Etenkin sadevesijärjestelmä nauttii siitä, että roskat poistetaan ränneistä säännöllisesti. Teräskourut eivät ruostu niin herkästi, eikä sadevesijärjestelmä jäädy heti ensimmäisten yöpakkasten myötä.

Sekä ruoste että jää ovat omiaan lyhentämään sadevesijärjestelmän elinkaarta merkittävästi. On paljon edullisempaa panostaa rännien puhdistukseen kuin uusia sadevesijärjestelmä vuosikausia ennen sen odotettua ”parasta ennen”-päiväystä.

Lisäksi rännien puhdistus ehkäisee tukoksia. Tukoksista voi poikia kaikenlaista riesaa homeesta lahovaurioihin, pakkasrapautumiin ja jopa kattovuotoihin. Vähimmillään rännien puhdistus säästää selvää rahaa tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avauksessa.

Vaikka esimerkiksi ruosteisen sadevesijärjestelmän uusiminen, irti revenneen rännin kiinnitys takaisin paikoilleen, tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus tai lahojen otsalautojen vaihto on rännimestareillemme helppoa kuin heinän teko, kannattaa siis ennemmin panostaa rännien säännölliseen puhdistukseen. Tee fiksusti, ja tilaa rännien puhdistus meiltä tunnollisesti joka kevät ja syksy!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on taatusti tarpeen, jos rännien puhdistusrutiineista lipsutaan

Puhtaus on sadevesijärjestelmälle puoli ruokaa. Ilman aika ajoin tehtyä puhdistusta sadevesijärjestelmä ei pysty toimittamaan virkaansa, ja tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus on välttämätöntä.

Roskia kertyy ränneihin liki kaikilla orimattilalaisilla tonteilla pitkin vuotta. Vaikka kyseessä olisi aukea taajamatontti, lehtiä ja koivunnorkkoja voi hyvinkin lennellä sadevesijärjestelmän täytteeksi naapurin puolelta. Navakka puuskatuuli voi pöllyyttää puista ja pensaista irronneita roskia pitkiäkin matkoja.

Huomaa, että bioroskaa lentelee ilmassa jopa talviaikaan. Lehtipuut ovat alastomia, mutta havupuista varisee yhä neulasia. Talven myräkät voivat irrottaa puista oksiakin.

Mikäli tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaukselle tulee kuitenkin jossain vaiheessa tarvetta, ota siinäkin tapauksessa meihin rohkeasti yhteyttä. Riveistämme löytyvät osaavat kädet myös tukosten avaukseen!

Vaikka hintatasomme on erittäin kilpailukykyinen, eikä rännien puhdistus tai tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus ole kallista, meillä voit aina maksaa laskut myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella. Rahoitus voi tuoda maksamiseen mukavaa joustoa etenkin, jos sadevesijärjestelmän kunnossapitotyöt tehdään osana isompaa urakkaa.