Kattoremontti Orimattila

Ei ole helpompaa tapaa hoitaa kattoremontti ja muut kattotyöt Orimattilassa kuntoon! Riittää, että taloyhtiön edustaja tai yksityisasiakas soittaa Kattokorjaus-palvelulle, niin me pidämme huolen siitä, että katto tulee ensiluokkaisen kuntoon mahdollisimman nopeasti. Kattoremontin tai muiden kattotöiden tiimoilta voi halutessaan ottaa yhteyttä myös sähköisesti.

Tulemme paikan päälle laskemaan hintaa avaimet käteen -periaatteella tehtävälle katon uusimiselle, korjaamiselle tai esimerkiksi varustelemiselle. Hintamme ovat muutenkin varsin kohtuullisia (ja yksityisasiakas saa niistä kotitalousvähennystä), mutta on mahdollista saavuttaa vielä lisää kustannussäästöjä yhdistelemällä kattotöitä. Peltisepäntöihin voidaan yhdistää lintuverkkojen asennus, ja kattoikkunoiden uusimiseen voidaan yhdistää vaikka rännien huoltomaalaus. Kattoremontin yhteydessä voimme toteuttaa esimerkiksi katon IV-töitä tai aurinkopaneelien asentamisen. Lopuksi teemme loppusiivouksen, ja viemme jätteet mennessämme.

Erityisen mieluusti teemme kaikki omakotitalojen, kesämökkien, rivitalojen tai kerrostalojen huopakattotyöt, mutta älä epäröi tilata meiltä mitään tiilikattoja tai peltikattojakaan koskettavia kattotöitä. Saat aina yhtä innokasta, osaavaa ja kohtuuhintaista palvelua – myös Orimattilan naapurikunnissa Hollolassa, Iitissä, Kärkölässä, Lahdessa, Lapinjärvellä, Myrskylässä, Mäntsälässä ja Pukkilassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Orimattilassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Orimattilassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Orimattilan alueella!