Kattohuolto Orimattila

Lumenpudotus on se yleisin talvella tarvittu katon huolto Orimattilassa, sillä liian painava lumi rasittaa katon rakenteita. Lumen äkillinen putoaminen katolta voi saada kattovarusteet irtoamaan sijoiltaan – tai aiheuttaa vakavia vaaratilanteita pihalla liikkujille. Talvisin voidaan tarvita myös jääpuikkojen poistoa taloyhtiön katon räystäiltä, tai jäänsulatusta. Sadevesijärjestelmässä oleva jää voi saada aikaan sen, että sulamisvedet päätyvät väärään paikkaan, ja talon rakenteet kastuvat. Katolla oleva jää voi saada aikaan saumavuodon. Jos kattojää tai jääpuikot putoavat alas, on se pahimmillaan hengenvaarallista ohikulkijoille.

Kattokorjaus-palvelulta saatte myös omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon katon kevät- ja syyshuollot. Lisäksi teemme esimerkiksi katon sammaleenpoistot, kattomaalaukset, kattopinnoitukset, kattopesut ja kattoturvatuotteiden huollot. Näitä kattohuoltoja tarvitaan vain satunnaisesti. Tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistus on kattohuolto, mitä tarvitaan puolen vuoden välein. Samalla puhdistetaan rännit, mikä ehkäisee muun muassa niiden jäätymistä. Katon ja rännien puhdistuksen lisäksi katon kevät- ja syyshuoltoon kuuluu katon perusteellinen kuntotarkastus. Ota yhteyttä ja tilaa katon huolto meiltä myös Hollolassa, Iitissä, Kärkölässä, Lahdessa, Lapinjärvellä, Myrskylässä, Mäntsälässä ja Pukkilassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Orimattilassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Orimattilassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Orimattilan alueella!