Kattoremontti & Kattotyöt Nummi-Pusula

Kattoremonttia tai muita kattotöitä Nummi-Pusulassa ei kannata jättää viime tippaan, sillä katto pysyy paremmassa kunnossa, kun kattotyöt teetetään ajallaan. Huopakatto pitää siitä, että se puhdistetaan kaksi kertaa vuodessa, ja että mahdolliset sammalet poistetaan heti. Pinnoitteen uusiminen vähentää sammaleiden kasvua. Meillä on pitkä kokemus erilaisista huopakatoista, joten jättäessäsi huopakattoasiasi meidän harteillemme saat mahdollisimman pitkään kestävän katon. Kun katto on lopulta aika uusia, teemme sen erinomaisella hinta-laatusuhteella.

Me teemme myös kaikki tiilikatto- ja peltikattotyöt, joilla näiden kattojen elinkaarta jatketaan mahdollisimman pitkään. Menee kymmeniä vuosia, ennen kuin kattoremonttia tarvitaan. Kun on aika tehdä kesämökin, omakotitalon, kerrostalon tai rivitalon kattoremontti, ei sitä kannata lykätä kauemmas tulevaisuuteen, sillä vanha katto saattaa alkaa vuotaa. Mahdolliset kosteusvauriot ja niiden korjaus nostavat kattoremontin kustannuksia merkittävästi. Uusi katto viimeistellään peltisepäntöillä ja oravaesteiden asentamisella. Huonokuntoiset kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät tai kattoikkunat uusitaan yksin tein.

Ota meihin yhteyttä Nummi-Pusulassa, Karkkilassa, Lohjalla, Salossa, Somerolla, Tammelassa tai Vihdissä, ja pyydä tarjous tarvitsemistasi kattotöistä tai taloyhtiön kattourakasta! Kysy halutessasi lisää myös verkkosivujemme kautta haettavasta rahoituksesta tai mahdollisuudesta kotitalousvähennykseen. 

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Nummi-Pusulassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Nummi-Pusulassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Nummi-Pusulan alueella!