Kattohuolto Nummi-Pusula

Sekä taloyhtiön että yksityisasiakkaan kannattaa huollattaa katto puolivuosittain, ja tällainen katon huolto Nummi-Pusulassa koostuu muun muassa katon puhdistuksesta. Tiilikaton, peltikaton, palahuopakaton ja huopakaton puhdistus puolen vuoden välein on vähän niin kuin laittaisi rahaa pankkiin, sillä puhdas ja siisti katto kestää paremmin aikaa ja erilaisia rasituksia. Sammal on tiili- ja huopakaton surma, mutta säännöllisten katon puhdistushuoltojen ansiosta sammaleenpoistoa tarvitaan vähemmän. Peltikatto ei ruostu niin paljoa, kun sillä ei ole roskia, mitkä sitoisivat kattoon kosteutta. Vanha katto kannattaa myös pinnoittaa uudestaan, jotta se hylkisi likaa, kasvustoja ja kosteutta paremmin. Omakotitalon, kesämökin, rivitalon ja kerrostalon peltikatto kannattaa itse asiassa maalata useampaankin otteeseen.

Katon kevät- ja syyshuollon yhteydessä toteutamme myös rännien puhdistuksen, sillä vesikouruihin kertyy aina paljon puiden lehtiä ja roskia. Lopuksi tarkastamme koko kattokokonaisuuden, jotta osaisimme tarvittaessa tarjota esimerkiksi aluskatteen korjausta. Teemme kaikki kattohuollot lumenpudotuksista kattoturvatuotteiden huoltoihin Nummi-Pusulan ohella myös Karkkilassa, Lohjalla, Salossa, Somerolla, Tammelassa sekä Vihdissä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Nummi-Pusulassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Nummi-Pusulassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Nummi-Pusulan alueella!