Kattohuolto Nokia

Oikea väliaika teettää katon huolto Nokialla on puoli vuotta. Puolivuosittaiset huollot eivät onneksi tarkoita mitään isotöistä ja kallista, vaan riittää, että katto puhdistetaan. Katon kevät- ja syyshuoltojen yhteydessä kannattaa teettää myös rännien puhdistus sekä koko katon kuntotarkastus. Kuntotarkastuksen perusteella osaamme tarvittaessa suositella muita kattohuoltoja tai kattokorjauksia, sillä tarkkasilmäiset ammattilaisemme havaitsevat kaikki omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon katon tarpeet.

Jos huopakatto, palahuopakatto, tiilikatto tai peltikatto on puhdistettu puolen vuoden välein, tarvitaan perusteellisempaa katon puhdistusta – esimerkiksi sammaleentuhokäsittelyä – paljon harvemmin. Myös katon pinnoite kuluu hitaammin ja suojaa kattoa paremmin, jos likaa ei päästetä pinttymään kattoon. Jossain vaiheessa vanha tiili- ja huopakatto alkavat kuitenkin tarvita satunnaisia sammaleenpoistoja, sillä vanhemmiten katto sammaloituu herkemmin. Sammaloitumista ja rapautumista voidaan estää pinnoittamalla katto, mikä kannattaa tehdä noin puolivälissä katon elinkaarta. Peltikatto on hyvä huoltomaalata, jotta ruoste ei alkaisi syödä sen kuntoa.

Saat meiltä kaikki kattohuollot (myös taloyhtiöiden katoille), lumenpudotusta ja jäänsulatusta unohtamatta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous katon huollosta myös Hämeenkyrössä, Pirkkalassa, Sastamalassa, Tampereella, Vesilahdella ja Ylöjärvellä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Nokialla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Nokialla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Nokian alueella!