Kattoremontti & Kattotyöt Nokia

Paras mahdollinen kattoremontti – tai jokin muu kattotyö – Nokialla on aivan ulottuvillasi. Ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun ja tilaa omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon kattotyöt meiltä, niin parhaat ammattilaiset ovat valmiina palvelemaan sinua täydellä tarmollaan. Huopakattojen huoltamisesta, varustelemisesta, korjaamisesta ja remontoimisesta meillä on todella pitkä kokemus, mutta laadukkaasti etenevät myös kaikki tiilikattotyöt ja peltikattotyöt.

Kattoremontti on edessä hyvin harvoin, jos katon kuntoa pidetään yllä huoltamalla sitä säännöllisesti. Puolivuosittain tehdyt kattotarkastukset kertovat, jos on aika uusia kattoikkunat, poistaa katon kuntoa rasittavat sammalkasvustot, vaihtaa pari rikkinäistä tiiltä – tai uusia koko katto. Katon uusiminen tehdään täyden palvelun pakettina, eli saat urakkatarjouksen, mikä sisältää niin kattoremontin suunnittelun, kaikki materiaalit ja työtunnit kuin esimerkiksi loppusiivouksenkin. Peltisepäntyöt ja lintuverkkojen asentaminen viimeistelevät uuden katon. Kattoremonttiin saa kotisivujemme kautta rahoituksen, millä voi toki maksaa edullisemmatkin kattotyöt. Kattotöistä saa myös kotitalousvähennystä, jos asioi kanssamme yksityisasiakkaana. Huomaathan, että toimimme myös Hämeenkyrössä, Pirkkalassa, Sastamalassa, Tampereella, Vesilahdella ja Ylöjärvellä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Nokialla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Nokialla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Nokian alueella!