Kattohuolto Myrskylä

Säännölliset kattohuollot Myrskylässä pitävät kerrostalon, rivitalon, omakotitalon ja kesämökinkin katon paremmassa kunnossa. Omaa tai taloyhtiön kattoa ei kuitenkaan tarvitse pestä tai maalata näin usein, vaan katon puolivuosittaisessa huollossa on kyse katon tarkastuksesta ja puhdistuksesta sekä räystäskourujen puhdistamisesta. Peltikatot, tiilikatot, huopakatot ja palahuopakatot täytyy puhdistaa perusteellisemmin paljon harvemmin. Kattopesu on paikallaan, jos lika ei irtoa harjaamalla. Sammaleiden poistossa kannattaa suosia kemiallisia sammaleentuhoaineita, sillä sen käyttäminen ei vaurioita kattoa ja altista sitä kattovuodoille.

Lähes kaikki katot kannattaa joskus maalata tai pinnoitaa. Peltikatot on hyvä maalata heti, kun vanha pinnoite ei enää suojaa kattoa kunnolla ruosteelta. Joitain peltikattoja maalataan kolme tai neljäkin kertaa. Tiilikatot ja bitumikatot vastustavat paremmin rapautumista, kun ne pinnoitetaan kertaalleen. Pinnoite tasoittaa kattotiilien pinnan ja estää niitä siten imemästä vettä. Huopakatto taas saa takaisin joustavuutensa, kun se pinnoitetaan. Saat kauttamme myös lumenpudotukset ja kaikki muut katon huollot – Myrskylän ohella myös Askolassa, Porvoossa, Pukkilassa, Orimattilassa, Lapinjärvellä ja Loviisassa. 

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Myrskylässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Myrskylässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!