Vesikourujen puhdistus Myrskylä – tilaa meiltä ja vältä sudenkuopat!

Vesikourujen puhdistustyöt Myrskylässä on täysin mahdollista tehdä itse. Siihen on saatavilla kaikenlaisia välineitä ja kätevä ihminen voi tehdä jonkinlaisen rännien puhdistustyökalun kotikutoisestikin.

Operaatiossa piilee kuitenkin yllättäviä sudenkuoppia. Niiden vuoksi ammattilaisen tekemä työ maksaa itsensä pitkällä tähtäimellä takaisin paljon paremmin.

Jos haluat välttää sudenkuopat ja tarjota sadevesijärjestelmällesi A-luokan palvelua, kannattaa vesikourujen puhdistustyöt Myrskylässä tilata katonkorjauspalvelustamme. Kourugurumme ovat niittäneet hyvää mainetta niin tavallisten kotitalouksien kuin taloyhtiöidenkin keskuudessa. Edes useampikerroksiset kohteet eivät tuota meille päänvaivaa!

Lisäksi työmme on kotitalousvähennyskelpoista. Itse tehty työ ei kelpaa vähennettäväksi, menipä siihen sitten muutama tunti tai kokonainen viikonloppu.

Koska tiimimme koostuu kattoalan monipuolisista ja palvelualttiista ammattilaisista, pidämme samalla silmällä muitakin huollon ja korjauksen tarpeita katolla ja sadevesijärjestelmässä. Ellei kaikki ole tiptop-kunnossa, tuomme ongelmakohdat tietoosi viipymättä. Samalla voimme tehdä kilpailukykyisen tarjouksen tarvittavista jatkotoimenpiteistä, jotta katto sadevesijärjestelmineen ei joutuisi kärsimään vaivoistaan yhtään kauemmin kuin on aivan välttämätöntä.

Ota siis yhteyttä, niin hoidamme vesikourujen puhdistustyöt nopeasti ja ammattitaitoisesti pois päiväjärjestyksestäsi! Palvelemme mielellämme myös Myrskylän lähialueiden asukkaita Askolasta Porvooseen, Pukkilaan, Orimattilaan ja aina Lapinjärvelle asti.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Myrskylässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Myrskylässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Rännien puhdistus Myrskylässä kannattaa, jos haluat vältellä ruostetta ja tukoksia

Mitä itua rännien puhdistuksessa oikeastaan on? Yhteen lauseeseen tiivistettynä rännien puhdistus Myrskylässä kannattaa, jos haluat vältellä ruostetta ja tukoksia.

Ruoste on siitä ongelmallista, että sen etenemistä on vaikea pysäyttää. Pienikin ruostekukkanen kasvaa kokonaiseksi kedoksi ällistyttävän nopeasti!

Ennen pitkää ruoste voi syödä kouruihin jopa reikiä. Vuotava sadevesijärjestelmä ei tietenkään pysty suoriutumaan tehtävistään odotetulla tavalla ja se on uusittava.

Tukokset puolestaan ovat haitaksi sekä sadevesijärjestelmälle itselleen että sitä ympäröiville rakenteille. Kun vesi ei pääse kulkemaan katolta alas sille suunniteltuja teitä pitkin, esimerkiksi räystään ja julkisivun laudat vetävät äkkiä homeeseen. Pian ne alkavat lahotakin.

Jopa kiviseinä voi kärsiä, jos tukossa oleva sadevesijärjestelmä ohjaa sade- ja sulamisvedet sen kautta maahan. Aluksi ilmaantuu levää, minkä jälkeen seinä alkaa rapautua. Rapautuminen tarkoittaa käytännössä kiviaineksen haurastumista.

Jos sadevesijärjestelmän syyspuhdistus unohtuu, saattaa sadevesijärjestelmä vammautua vakavasti vain yhden talven aikana. Kostea biomassa jäätyy silmänräpäyksessä, ja jää puolestaan rasittaa sadevesijärjestelmää monin eri tavoin – esimerkiksi aiheuttamalla massiivisia tukoksia.

Miksi siis jäisit ruostetta ja tukoksia odottelemaan, kun voit tilata vesikourujen puhdistustyöt Myrskylässä niin kätevästi katonkorjauspalvelumme kautta? Pyydä tarjous jo tänään!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – miten ihmeessä se tapahtuu?

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus ei ole salatiedettä. Metodeja on monia ja ne ovat ihan julkista tietoa. Periaatteessa tämänkin työn voisi tehdä itse.

Jälleen kerran kannattaa silti miettiä, mihin vapaa-aikansa haluaa käyttää. Aivan kuten vesikourujen puhdistus, ei tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avauskaan ole erityisen hyvä harrastus.

Usein amatöörit käyttävät aivan liian voimallisia keinoja tukosten avaukseen, ja sadevesijärjestelmä saa osakseen tarpeetonta väkivaltaa. Toisaalta osa kotikonsteista on niin tehottomia, että työhön hurahtaa helposti tunti, jos toinenkin.

Siksi kannattaa kääntyä tämänkin askareen tiimoilta suosiolla meidän puoleemme. Pitkällä kokemuksella ja ammattitason välineillä kourugurumme avaavat sadevesijärjestelmän tukokset jopa nopeammin kuin ehdit sanoa ”sadevesijärjestelmänpuhdistustyökalu”!

Esimerkiksi umpeen jäätynyt sadevesijärjestelmä lähtee auki kuuman vesihöyryn avulla. Höyrytystaktiikka soveltuu kaikille sadevesijärjestelmille, eikä kuormita Myrskylän luontoakaan.

Kun siis kaipaat apua vesikourujen puhdistukseen, tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaukseen tai muihin kattotöihin Myrskylässä tai lähialueilla, tiedät mitä tehdä. Katonkorjauspalvelumme kourugurut, katemestarit, kattotuote-ekspertit, kattopeltisepät ja muut alan ammattilaiset ovat käytettävissäsi kaikkina vuodenaikoina!

Muistathan, että meiltä tilatut huolto- ja korjaustyöt voit aina maksaa myös osissa kauttamme saatavilla olevan joustavan rahoituksen avulla.