Kattoremontti & Kattotyöt Myrskylä

Kattokorjaus-palvelu on valintasi, kun etsit osaavaa, kilpailukykyisen hintaista ja palvelualtista kattofirmaa suorittamaan kattoremonttia tai muita kattotöitä Myrskylään. Palvelemme yhtä taitavasti ja rivakasti niin taloyhtiöitä kuin yksityishenkilöitäkin, joten ota yhteyttä ja pyydä tarjous kattoremontista, katon korjaamisesta, lintuverkkojen asentamisesta tai jostain muusta kattotyöstä.

Katon uusiminen tarkoittaa uutta kattoa, mikä suojaa kerrostaloa, rivitaloa, kesämökkiä tai omakotitaloa vuosikymmenestä toiseen. Katon vaihdon yhteydessä uusimme kattoikkunat, lumiesteet ja kaikki muut loppuun kuluneet kattotarvikkeet. Voimme myös toteuttaa katon lisälämmöneristykset tai katon IV-töitä, ja tarvittaessa koko joukon erilaisia peltisepäntöitä.

Jos uusi katto on huopakatto, kuulet huopakattoihin perehtyneiltä ammattilaisiltamme, miten saat sen kestämään jopa 40 vuotta. Kattoammattilaistemme avulla peltikatto kestää vielä tätäkin pidempään. Kaikista pitkäikäisimpiä kattoja ovat tiilikatot, konesaumakatot ja alumiinikatot.

Kannattaa huomata myös mahdollisuus kotitalousvähennykseen sekä remonttilainaan. Rahoitusta kattoremontille tai muilla kattotöille voi hakea kotisivujemme kautta. Ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun ja kysy lisää – myös Askolassa, Porvoossa, Pukkilassa, Orimattilassa, Lapinjärvellä ja Loviisassa. 

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Myrskylässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Myrskylässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!