Kattoremontti Muurame

Kattoremontti ja muut kattotyöt Muuramessa on helppo hoitaa pois päiväjärjestyksestä, sillä riittää, että otat yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Me teemme niin kattoremontit kuin muutkin kattotyöt avaimet käteen -periaatteella, ja tietenkin mitä parhaimmalla ammattitaidolla. Erityisen paljon meille on kertynyt kokemusta huopakatoista, mutta ota yhteyttä pyytääksesi tarjous myös peltikatto- tai tiilikattotöistä.

Katon uusimista tarvitaan vain harvoin, kun annat katon kunnossapidon meidän vastuullemme. Oikeanlaisten ja ammattitaidolla tehtyjen kattohuoltojen avulla kesämökin, kerrostalon, omakotitalon tai rivitalon katto saattaa kestää jopa 70 vuotta. Kerromme mielellämme lisää kattotöistä, joilla pientalon tai taloyhtiön rakennuksen katon kuntoa voidaan tukea ja ylläpitää, ja miten katosta saadaan entistä toimivampi. Esimerkiksi lintuverkkojen asentaminen estää pieneläinten reitin katon alle. Kattoikkunoiden uusiminen ajoissa ehkäisee kattovuodot ja katon vesivahingot, ja monet peltisepäntyöt parantavat katon tiiviyttä. Esimerkiksi kattoikkunan pellittäminen pitää sen läpiviennin tiiviimpänä. Piipun pellitys suojaa piippua kosteudelta ja säiden vaihtelulta.

Jos etsit kattofirmaa, jolta saa laadukasta kattopalvelua, jonka verkkosivujen kautta saa kattotöille rahoituksen ja jonka töistä saa kotitalousvähennystä, olet löytänyt etsimäsi! Toimimme myös Jyväskylässä ja Toivakassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Muuramessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Muuramessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Muuramen alueella!