Huopakattoremontti Muurame

Huopakattoremontti Muurame, taidolla ja tyylillä sekä aina hyvän rakennustavan mukaan toteutetut katon uusimistyöt ammattilaisiltamme. Skenaario on harvinainen, joskin mahdollinen. Rakenteiden pahin vihollinen eli kosteus on nimittäin viheliäinen vieras, joka ei toisinaan tunnu ymmärtävän millään, että olisi aika lähteä. Ja mitä laajemmalle se leviää, sitä vakavammaksi tilanne muuttuu. Asumismukavuus ja katon lämmöneristävyys kärsivät, kun eristeet yläpohjassa alkavat homehtua. Lahoavat rakenteetkaan eivät jaksa kannatella katon – saati sitten lumisen katon – painoa. Tuho voi olla melkoista, jos tilanteen etenemiseen ei puututa. 

Ole sinä kuitenkin viisas, äläkä päästä tilannetta eskaloitumaan, vaan anna meidän toteuttaa katollesi huopakattoremontti, kun pelkillä paikkauksilla ja korjauksilla ei päästä enää puusta pitkälle. Samalla voit jättää hyvästit monille kiusallisille vaivoilla. Kun me kokeneina kattoalan ammattilaisina remontoimme kattosi, hoituu homma aina ajallaan sekä huippuarvosanoin. Ei siis ihmekään, että koko Keski-Suomi tuntee meidät laadukkaasta palvelustamme. Toiminta-alueemme kattaa Muuramen lisäksi myös lähipaikkakunnat – esimerkiksi Tikkala, Jyväskylä, Korpinlahti, Petäjävesi ja Koskenpää. Toki kuljemme ympäri Suomea sinne, missä katot kunnostusta kaipaavat – aina vaikkapa erilaisiin saarikohteisiin tai muihin syrjäisempiin sijainteihin asti!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Muuramessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Muuramessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Muuramen alueella!

Palahuopakattoremontti Muurame – sano hyvästit ongelmille ja kustomoi uudesta katosta mielesi mukainen

Palahuopakattoremontti Muurame, omistautuneelta kattoalan ammattilaiselta kokonaisvaltaisella avaimet käteen palvelulla. Tämä tarkoittaa, että meiltä saat palveluna kaiken suunnittelusta toteutukseen ja loppusiivoukseen. Hoidamme rakennusmateriaalin tilauksen ja toimituksen. Paikalle saapuessamme meillä on ammattivälineet ja kokenut työvoima valmiina remonttitöihin. Kun katto on valmis, laitamme paikat kuntoon ja siivoamme jälkemme.

Siitä voit olla varma, että meillä kattosi on hyvissä käsissä. Toteutamme palahuopakattoremontin aina katon yksilölliset tarpeet huomioiden; jos yläpohjan ilmanvaihto todetaan puutteelliseksi, me lisäämme tuuletusta ja mikäli jokin läpivienneistä on viallinen, me vaihdamme sen. Teemmekin siis paljon muutakin kuin peruskorjauksia. Meiltä voit tilata osana kattoremonttia niin uudet kattotuotteet kuin läpiviennitkin suoraan asennettuna. Uusien kattotikkaiden, aurinkopaneeleiden, lumiesteiden, kattoikkunoiden tai rännien avulla katosta tulee entistäkin toimivampi kokonaisuus. Mieti siis, millainen olisi unelmiesi huopakatto ja tilaa se Muuramessa meiltä, niin pääset vaikuttamaan niin sen varusteluun kuin katteen väriinkin.

Huopakaton uusiminen Muurame, jotta katto kestää jatkossakin

Huopakaton uusiminen Muurame, me huolehdimme siitä, että pääset nauttimaan yhteiselosta kattosi kanssa vielä pitkään. Kun huopakaton uusimistöihin todella panostetaan, saadaan katosta monenlaisiin ympäristöolosuhteisiin soveltuva kokonaisuus. Ja vaikka Keski-Suomessa tulisikin taivaalta räntää, kissoja ja koiria sekaisin, katto suojaa rakenteita uskollisesti, kuten kuuluukin.

Toki ihan ihmeisiin emme mekään pysty. Jos tuuli epäonnisesti kaataisi voimalla puunrungon lapetta vasten, se kaikesta vaivannäöstämme huolimatta siltikin kärsisi vaurioita. Me kuitenkin taidamme huopakattoremonttien lisäksi myös myrskyvauriokorjaukset, joten älä hätäile. Pian katto on taas entisellään.

Kaikkia ikäviä tapaturmia ei voi ennaltaehkäistä, mutta esimerkiksi tilaamalla meiltä turvalliset lumenpudotukset ajallaan, saattaa välttää kattoa painumasta mutkalle hangen painon alla tai kinosta kiskaisemasta kattotikkaita mukanaan alas vieriessään. Toteutamme myös monia muita huopakattojen huoltotoimenpiteitä, joiden avulla katto kestää paremmin niin kosteutta kuin porotustakin. Tilaa meiltä siis kaikenlaiset huopakattotyöt Muuramessa -aina huopakaton uusimisesta sen huoltoihin ja paikkauksiin.

Palahuopakaton uusiminen Muurame on monin tavoin kannattava investointi

Palahuopakaton uusiminen Muurame, onnistuu budjetista riippumatta, kun sitä varten hakee nettisivujemme kautta rahoitusta. Kaikki kattotyömme ovat myös kotitalousvähennyskelpoisia, mikä on sekin syytä pitää mielessä kustannusarvioita tehdessä.

Mutta miksi sitten investoisit varojasi palahuopakaton uusimiseen? Ehkä olet kyllästynyt siihen, että lämmityskulut nousevat pilviin lämmön karatessa kosteiden tai jopa jäisten eristeiden läpi harakoille? Kenties ongelmaksi ovat nousseet toistuvat kattovuodot, joiden paikkailu alkaa todellakin ottamaan pannuun? Olet ehkä kuullut siitä, että uusi palahuopakatto parantaa koko rakennuksen yleisilmettä ja näin myös nostaa usein sen myyntiarvoa?

On monta hyvää syytä uusia palahuopakatto. Meillä se hoituu myös reiluun hintaan ja ilman piilokuluja. Meillä hinnoittelu perustuu nimittäin kunkin kohteen yksilöllisiin tarpeisiin sekä katonomistajan toiveisiin. Kustomoimme hinnan sen mukaan, millaisesta katosta on kyse ja millaisia muutoksia sille tarvitsee tehdä. Jos siis haaveilet huopakattosi uusimisesta ja pohdit siitä koituvia kuluja, kutsu tiimimme Muurameen toteuttamaan katon kuntoarviota, jonka avulla meille selviää jo paljon sen ominaisuuksista sekä kunnosta. Teemme tarjouksemme vasta katon nähtyämme.

Myös piharakennusten huopakattojen uusiminen ajallaan on tärkeää

Huopa on kevyttä, vesitiivistä ja kestävää, mistä johtuen sitä näkee paitsi asuintalojen, myös piharakennusten suojana. Siitä saa rakennettua monen muotoisia kattoja sekä katoksia aina perinteisistä tasakatoista näyttäviin mansardikatoihin sekä yksilappeisiin pulpettikatoihin. Ehkä sinunkin pihapiiristäsi Muuramesta löytyy jonkinnäköinen pikkuruisempi huopakatto? Kenties saunan, autotallin, varaston, grillikatoksen tai vaikkapa liiterin huipulta? Mutta milloin olet viimeksi tarkastanut sen kunnon?

Huopakattojen ongelmat saattavat saapua hiipien ja olla vaikeasti havaittavissakin, joten pelkkä etäältä vilkaisu ei riitä varmistukseksi jonkin katerakennelman kunnosta. Siispä kutsu meidät selvitystöihin. Voimme muiden kattotöiden ohessa tarkastaa myös piharakennusten huopakattojen vesitiiveyden sekä yleisvoinnin. Etsimme mahdollisia vuotoja ja varmistamme, ettei aika ole haperruttanut tiivisteitä. Vanhetessaan huopa menettää kimmoisuutensa sekä sirotepinnoitteensa, joten se on entistäkin alttiimpi ongelmille. Säännölliset piharakennusten kattotarkastukset olisikin syytä ottaa osaksi rutiinia. Ja mikäli niiden yhteydessä jotain katolla havaittaisiin, on ongelmiin syytä puuttua yhtä hanakasti kuin vaikkapa omakotitalonkin katon kohdalla. Kutsu meidät siis kurkistamaan piharakennustenkin huopakattojen kunto ja välty ikäviltä seuraamuksilta!