Kattohuolto Muurame

Niin taloyhtiön kuin kaikkien muidenkin kiinteistöjen katot kaipaavat säännöllistä kattohuoltoa Muuramessa kestääkseen mahdollisimman pitkään – ja mahdollisimman hyvässä kunnossa. Omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon kattoa ei kuitenkaan tarvitse huoltaa itse, vaan kaikki kattohuollot voi teettää. Kattohuoltojen teettäminen on erittäin hyvä idea, sillä jos ei omaa riittävää kokemusta erilaisten kattojen huoltamisesta ja katolla liikkumisesta, voi tulla vahingossa vaurioittaneeksi kattoa. Esimerkiksi katon puhdistus voi saada katon vaurioitumaan, joten katon puhdistamisessa tulee aina huomioida se, onko puhdistamassa tiilikattoa, huopakattoa, peltikattoa vaiko palahuopakattoa. Muut katot voidaan harjata, mutta bitumikatot kannattaa varmuuden vuoksi puhdistaa ilmapuhaltamalla.

Perusteellisempaa katon puhdistusta voidaan tarvita silloin tällöin, mutta painepesurilla sitä ei kannata tehdä. Katon pesu pehmytharjapesuna tai sammaleiden poisto sammaleidentuhoaineella saavat katon taas putipuhtaaksi, eikä katto kärsi samalla vaurioita. Lopuksi katto voidaan maalata tai pinnoittaa. Lopputulos on uudenveroinen katto, mikä kestää mainiosti erilaisia rasituksia. Luota ammattitaitoomme ja tilaa meiltä kaikki kattohuollot Muuramessa, Jyväskylässä ja Toivakassa – aina rännien puhdistamisesta lumenpudotuksiin! 

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Muuramessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Muuramessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Muuramen alueella!