Kattoremontti Multia

Kattokorjaus-palvelu ottaa mielellään kopin kaikista kattoremonteista ja muista kattotöistä Multialla, ja hoitaa ne kunnialla maaliin saakka. Olipa kyseessä kesämökin, kerrostalon, omakotitalon tai rivitalon kattotyö, teemme sen avaimet käteen -periaatteella, kilpailukykyisellä hinnalla ja varsin huolellisella otteella. Kotitalousvähennykseen oikeuttavat kattotyöt on helppo rahoittaa kotisivujemme kautta saatavalla remonttilainalla.

Huopakatoista on vuosien varrella tullut meille erittäin tuttuja ja läheisiä kattoja, mutta teemme mielellämme myös kaikki peltikatto- ja tiilikattotyöt sekä peltisepäntyöt. Kuulet meiltä paljon vinkkejä siihen, miten katon kuntoa voidaan tukea niin, että se kestää kymmenet vuodet. Vinkkiemme avulla bitumikatto kestää nelisenkymmentä vuotta, kun taas tiilikatto voidaan saada kestämään jopa seitsemän vuosikymmentä.

Tiesitkö, että myös taloyhtiön kattoremontti voidaan tehdä talvella, ja että kattosaneerauksen yhteydessä kattoa voidaan korottaa tai muuttaa esimerkiksi kaltevammaksi? Katon uusimiseen voidaan yhdistää myös kattoikkunoiden uusiminen, katon lisälämmöneristys tai oravaesteiden asennus, ja saavuttaa näin lisää kustannussäästöjä. Ota yhteyttä kohtuuhintaisen, mutta korkealaatuisten kattotöiden kattopalveluun myös Keuruulla, Petäjävedellä, Saarijärvellä, Uuraisissa sekä Ähtärissä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Multialla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Multialla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Multian alueella!