Kattohuolto Multia

Omakotitalon, kesämökin, kerrostalon ja esimerkiksi rivitalon katto tarvitsee säännöllisiä kattohuoltoja Multialla. Taloyhtiön kattoa tai omaa kattoa ei kuitenkaan ole pakko kiivetä puhdistamaan tai maalaamaan itse. Ota yhteyttä kokeneeseen ja palveluhenkiseen Kattokorjaus-palveluun, niin tulemme huoltamaan kattoa Multialla, Keuruulla, Petäjävedellä, Saarijärvellä, Uuraisissa tai Ähtärissä.

Tiilikaton, palahuopakaton, huopakato, peltikaton ja mineriittikaton puhdistus on hyvä hoitaa joka kevät ja syksy. Näin säästät kattoa ja rahaa, sillä likainen katto on alttiimpi vaurioitumaan. Likainen katto pysyy pitkiä aikoja kosteana, ja tämä lisää tarvetta myös sammaleenpoistolle ja ruosteen poistolle.

Myös rännit on syytä puhdistaa puolen vuoden välein, jotta roskat eivät saisi niitä menemään tukkoon. Tukokset lisäävät korroosio- ja jäätymisvaurioita, mutta vielä isompi riski ovat väärään paikkaan joutuvasta vedestä mahdollisesti aiheutuvat kosteusvauriot.

Kattokorjaus-palvelu tekee myös satunnaiset kattohuollot, kuten lumenpudotukset ja jään poiston katolta, sekä kattomaalaukset. Peltikatto maalataan 1–4 kertaa, kun taas bitumikatto ja tiilikatto saavat uuden pinnoitteen vain kerran elinkaarensa aikana. 

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Multialla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Multialla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Multian alueella!