Huopakattoremontti Multia

Huopakattoremontti Multia – hoida kattosi kuntoon kerralla ja tilaa kokenut kattotiimimme paikalle. Kattoremontteihin perehtyneinä ammattilaisina tiedämme, milloin vaurioituneen katon korjailu ja paikkailu ei enää kannata. Mikäli katon ongelmiin ei puututa ajoissa sekä oikein metodein, on vaarana, että tilanne eskaloituu entisestään. Kosteus on nimittäin siitä ikävä kaveri, että se tunkeutuu jokaiseen löytämäänsä koloon, muhii niissä, mikäli ei pääse kuivumaan ja alkaa sitten homehduttaa paikkoja. Samalla kärsivät niin sisäilman laatu, yläpohjan lämmöneristävyys kuin rakenteidenkin kestävyys, kun lahovauriot leviävät. Vakavatkin katon vauriot ovat voineet saada alkunsa jostain viattoman oloisesta pienestä vuodosta joskus taannoin, mutta aiheuttaa pahimmillaan jopa koko rakennuksen ränsistymisen. Siksi ne pikkuruisetkin reiät tai kulumat vesikatteessa on syytä ottaa vakavasti.

Me uusimme kurjaan kuntoon päässeen kattosi, jotta sinun ei tarvitse kompensoida asumismukavuuttasi. Huopakattoremontin avulla vanha katto saa uuden ilmeen ja kestää jatkossa taas monenmoisia koettelemuksia. Ammattilaisemme toteuttavat projektin laadusta tinkimättä sekä sovitussa aikataulussa. Toiminta-alueeseemme kuuluu Multian lisäksi myös koko muukin Keski-Suomi. Oli apua kaipaavan katon sijainti siis Keuruu, Pylkönmäki, Tikkakoski, Jyväskylä tai Saarijärvi, me saavumme paikalle. Matkustamme vaikkapa kauemmas, muuallekin Suomeen tai vaikkapa saaristoon saakka!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Multialla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Multialla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Multian alueella!

Palahuopakattoremontti Multia – taidokkaat ammattilaisemme palveluksessasi

Palahuopakattoremontti Multia, vaikka kattosi olisi jo nähnyt parhaat päivänsä, ei se ole este sen remontoinnille. Jopa vanhat rintamamiestalot nauttivat palahuopakattoremontin hyödyistä, kunhan työt katolla vain toteutetaan oikein. Me lähestymmekin kattotöitä aina katon yksilöllisten tarpeiden kautta. Monet vanhemmat rakennukset ovat aikoinaan jääneet ilman aluskatetta, jonka asennamme tällaisessa tapauksessa remontin yhteydessä. Usein myös yläpohjan ilmanvaihto saattaa olla puutteellista sekä osasyy kosteusongelmiin. Me paitsi vaihdamme kosteat eristevillat, myös parannamme tuuletusta, jotta moisilta vaivoilta vältyttäisiin jatkossa.

Haluamme toki kuulla myös sinun toiveistasi uutta kattoasi kohtaan. Kaipaisitko kenties uutta kattoikkunaa tuomaan lisävaloa muutoin synkkään rakennukseen? Oletko pohtinut jo pidempään lumiesteiden tarpeellisuutta tai ruosteisten rännien uusimista? Entä kiinnostaisiko sinua ottaa askel kohti omavaraisuutta ja tuottaa itse osa käyttösähköstäsi aurinkopaneelien avulla? Meiltä saat kaikki kattotuotteet sekä läpiviennit osana kattoremonttia, joten myös toivomasi muutokset onnistuvat. Asiakkaanamme saat jopa valita uuden katteen värin sekä kuvioinnin. Tilaa siis palahuopakattoremontti Multialla meiltä ja kustomoi siitä omannäköisesi kokonaisuus.

Huopakaton uusiminen Multia kannattaa toteuttaa meidän avullamme

Huopakaton uusiminen Multia, kannattaa tilata meiltä, sillä se on tiimimme ydinosaamisaluetta. Kokeneet konkarimme tietävät, mitä tehdä ja kuinka erilaisiin ongelmiin tulisi puuttua, koska ovat kunnostaneet monenlaisia kattoja vuosien saatossa. Vaikeammatkaan vauriot eivät meitä enää yllätä, mutta kokemattomalla saattaa kyllä mennä sormi suuhun.

Huovan työstäminen on vaativaa ja tarkkaa puuhaa, jossa pienilläkin huolimattomuusvirheillä voi olla varsin traagisia seurauksia. Tästä syystä kaikki pienetkin kattotyöt on syytä jättää aina kattoalan ammattilaisille, vaikka itse lappeilla puuhailu houkuttelisi tai naapurin niksinikkarin palkkaaminen tuntuisi edullisemmalta vaihtoehdolta. Valitettavan usein parhaista yrityksistä huolimatta sattuneiden erheiden korjaaminen voi kuitenkin käydä kukkarolle paljon kalliimmaksi, kuin mitä huopakaton uusiminen ammattilaisen toimesta olisi alun perin maksanut. Tilaa siis Multialla huopakaton uusiminen aina ennemmin meiltä kuin kaverilta, niin saat katon varmasti kuntoon!

Palahuopakaton uusiminen Multia hyvällä hinnalla

Palahuopakaton uusiminen Multia, hyvällä hinnalla, kun tilaat sen meidän kattoremonttipalvelultamme. Meillä hinnoittelu perustuu nimittäin siihen, että maksat siitä, mitä tilaat, et siitä, mitä joku muu on tilannut. Tästä syystä verkkosivuiltamme et löydäkään mitään yleispätevää hintaa palahuopakaton uusimiselle tai muillekaan kattotöille. Kaikki katot ovat nimittäin yksilöitä, eikä näin ollen niiden kunnostustöistäkään voi laskuttaa kiinteää hintaa. Valtavan huvilan ja pikkuruisen kesämökin hinnoittelussa on järjelläkin ajateltuna jo ihan selvä ero, kun miettii vaikkapa materiaalikuluja.

Jos siis haluat saada selville juuri sinun omakotitalosi tai kesämökkisi palahuopakaton uusimisen hinnan, kutsu meidät käymään. Kiipeämme lappeille toteuttamaan katon kuntotarkastusta ja saadaksemme käsityksen siitä, mitä katon uusiminen vaatisi. Kartoitamme katon kokoa, kuntoa, läpivientien määrää, jyrkkyyttä sekä muita olennaisuuksia, joilla on vaikutusta työntekoomme. Tarjoukseemme sisältyy kuitenkin kaikki projektiin liittyvä, ilman piilokuluja!

Jos budjetti tuntuu kuitenkin tiukalta, mutta palahuopakaton uusiminen olisi silti ajankohtaista, voit hakea sitä sekä muita kattotöitämme varten rahoitusta helposti verkkosivujemme kautta. Älä unohda myöskään kotitalousvähennystä. Meiltä Multian katot kuntoon edullisesti!

Avaimet käteen -palvelu kaikissa huopakattotöissä – jopa piharakennusten kohdalla

Jotta huopakattotyöt aina huolloista remontteihin ja vuotopaikkauksista myrskyvauriokorjauksiin sujuisivat mahdollisimman jouhevasti, meillä on käytössä avaimet käteen -palvelu. Oli kyseessä sitten tilanne, jossa katto on rikkoutunut tuulen kaataessa puun sitä vasten tai jossa eroosion kuluttama kate kaipaa uudelleenpinnoitusta, me hoidamme homman alusta loppuun jokaista yksityiskohtaa ja työvaihetta myöten. Sinun ei tarvitse vaivata päätäsi millään kattoon liittyvällä. Me palautamme avaimet, kun kaikki on valmista loppusiivousta sekä rakennusjätteiden hävitystä myöten.

Multian naapurustoista löytyy monenmoista asumusta sekä piharakennusta, joista jokainen kaipaa huolenpitoa pysyäkseen kunnossa. Harva kuitenkaan muistaa huollattaa autotallin, pihasaunan, kesäkeittiön tai varastorakennuksen kattoa samalla intensiteetillä sekä omistautuneisuudella kuin kotitalonsa. Toisinaan tämä johtaa esimerkiksi piharakennusten kunnon rapistumiseen, joskus jopa romuttumiseen. Huonosti käy, jos laho autotallin katto sortuu, kun katumaasturi on parkkeerattu alle. Älä siis ylenkatso piharakennusten huopakattojen kunnostustarpeita, kaikki palvelut, joita kattosi Multialla kaipaavat, löydät helposti meidän kattomme alta!