Kattohuolto Masku

Jotkin kattohuollot Maskussa ovat sellaisia, että niitä tarvitaan niinkin usein kuin puolen vuoden välein. Sellaisia ovat rännien puhdistus, katon harjaus (tai ilmapuhallus) sekä katon tarkastus. Kun tiilikatto, peltikatto, huopakatto ja palahuopakatto puhdistetaan ja tarkastetaan kahdesti vuodessa, pysyy katto siistinä ja kaikin puolin hyväkuntoisena. Kattokorjauksia ja muita kattohuoltoja, kuten sammaleenpoistoa, tarvitaan puolivuosittaisten kattohuoltojen ansiosta merkittävästi vähemmän. Rännien puhdistus estää ruoste-, kosteus- ja jäätymisvauriot, joita tukkoon menneet ja vuotavat räystäskourut voisivat aiheuttaa. 

Teemme kaikki kerrostalon, omakotitalon, rivitalon ja esimerkiksi kesämökin kattohuollot Maskun lisäksi myös Mynämäellä, Nousiaisissa, Ruskossa, Raisiossa, Naantalissa, Taivassalossa, Aurassa, Pöytyällä sekä Turussa. Tämä tarkoittaa sitä, että saat meiltä myös kattomaalaukset, katon suojapinnoitukset ja kattomaalaukset sekä lumenpudotukset. Teemme luotettavalla tavalla myös taloyhtiön kattolumityöt. Jos katolle ilmestyy jäätä, se voi vaurioittaa katon saumoja sekä riskeerata ohikulkijoiden turvallisuuden. Anna meidän poistaa kattojää ja jääpuikot, sekä sulattaa mahdollisesti umpeen jäätynyt sadevesijärjestelmä. Jäätynyt kattokaivo voi aiheuttaa kattovuodon, ja jäinen sadevesikouru voi aiheuttaa monenlaisia kosteusvaurioita rakennukseen.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Maskussa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Maskussa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Maskun alueella!