Kattoremontti Masku

Kattoremontit ja muut kattotyöt Maskussa ovat erikoisalaamme, joten älä jätä tilaisuutta käyttämättä, vaan hyödynnä ainutlaatuista katto-osaamistamme joka käänteessä. Kerromme mielellämme niistä kattotöistä, joilla sinunkin kattosi kesää mahdollisimman pitkään ennen, kuin se on aika uusia. Jos kyseessä on huopakatto, joiden kunnossapidosta meille on ehtinyt kertyä jo pitkä kokemus, saadaan se kestämään jopa 40 vuotta teettämällä katon pinnoitus ja sammaleenpoistot. Tiilikatto pysyy hyväkuntoisena, kun sillä ei kasva sammaleita, ja peltikatto ei ala haurastua ruosteen takia, kun se aina toisinaan maalataan.

Kun on viimein aika teettää omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai rivitalon kattoremontti, luota silloinkin asiantuntijoihimme. Laskemme taloyhtiölle tai yksityisasiakkaalle hyvän tarjouksen kattoremontista. Yksityisasiakas saa tästäkin urakasta kotitalousvähennystä, ja urakalle kuin urakalle saa kotisivujemme kautta helposti rahoituksen. Kerromme mielellämme lisää kaikista katon vaihdon yhteydessä tehtävistä kattotöistä, kuten kattoikkunoiden uusimisesta, uusien kattotarvikkeiden (esimerkiksi lintuverkkojen) asentamisesta tai vaikkapa piipun pellittämisestä. Lumiesteet ja sadevesijärjestelmä voidaan toteuttaa peltisepäntöinä. Tiesithän, että Kattokorjaus-palvelu toimii Maskun ohella myös Mynämäellä, Nousiaisissa, Ruskossa, Raisiossa, Naantalissa, Taivassalossa, Aurassa, Pöytyällä sekä Turussa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Maskussa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Maskussa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Maskun alueella!