Kattoremontti & Kattotyöt Mäntyharju

Kun tarvitset kattoremonttia tai jotain muuta kattotyötä Mäntyharjulla, odotat varmasti saavasi sujuvasti ja ammattitaitoisesti etenevän urakan, minkä kaikissa vaiheissa voit luottaa kattoammattilaisten hoitavan hommansa mitä parhaiten. Ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun, niin et joudu pettymään! Onnistumme usein jopa ylittämään yksityisasiakkaiden ja taloyhtiöiden kattoremonttia tai muuta kattotyötä koskevat odotukset. Katto uusitaan aukottomalla ammattitaidolla, eikä asennusvirheistä tai esimerkiksi yhdessä sovittujen lintuverkkojen asentamatta jättämisestä ole pelkoa. Kaikki etenee täyden kympin arvoisesti aina peltisepäntöihin, lopputarkastukseen ja loppusiivoukseen asti. Hintakaan ei hirvitä, sillä harjoitamme erittäin maltillista hinnoittelupolitiikkaa. Yksityisasiakas saa kattotöistä kotitalousvähennystä, ja meidän verkkosivujemme kautta pääsee halutessaan hakemaan kattourakalle joustavaa rahoitusta. 

Teemme kaikki omakotitalon, rivitalon, kerrostalon ja kesämökin kattotyöt, esimerkiksi kourusaneeraukset, kattomaalaukset ja huonokuntoisten kattoikkunoiden uusimiset. Meillä on kiinnostusta erityisesti huopakattotöihin, sillä olemme kerryttäneet pitkän kokemuksen huopakattohuolloista, -korjauksista ja -remonteista. Myös peltikatot ja tiilikatot ovat meille tuttuja, joten ota yhteyttä katon materiaalista, koosta tai kaltevuudesta riippumatta. Palvelemme myös Heinolassa, Hirvensalmella, Kouvolassa, Mikkelissä, Pertunmaalla sekä Savitaipaleella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Mäntyharjulla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Mäntyharjulla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Mäntyharjun alueella!